20 d’abr. 2010

TWO DEAD CATS ENTREN A ESTUDI


Fa poc més d'un any que Two Dead Cats va treure el primer Lp amb Aloud, La curiosidad mató al gato, i ara ens assabentem que el grup gironí tornarà a entrar a estudi, com no, l'Ultramarinos Costa Brava. Els gatets es trobaran en algun moment d'entre l'1 i el 5 de maig amb els aparells d'en Santi Garcia, cosa que ja fa presagiar molts bons auguris. No podem avançar massa coses: només que no serà un altre Lp, sinó quelcom més curt (possiblement un ep), que encara no té ni data de publicació, ni format ni res. Però pels que hem pogut sentir alguna de les noves cançons (dues, si no m'equivoco) en directe, podem assegurar que tenen molt bona pinta

Els càlculs diuen que aquest segon assalt podria estar llest per la tardor d'aquest mateix any. El que és segur és que sortirà enguany ja que des d'Aloud, estan preparant uns mesos d'emocions fortes. Totes o gairebé totes les bandes aloudianes (terme que em sembla que m'acabo d'inventar i que, rellegint-lo, dubto que torni a fer servir) treuran alguna coseta.
Parlem de la banda barcelonina ex 12Twelve, Atleta, que ja està quasi per treure el disc, en dues setmanes o menys podrem tenir-lo a les mans; i de Toundra, que ja tenen anunciada la data i tot, el 25 de maig. També Nothink, que vénen d'estar a Seattle amb Matt Bayles a dos estudis diferents, tenen data de sortida, el 7 de juny, i The Last 3 Lines estaran dos mesos tancats a un estudi gravant el que hauria de sortir (si aconsegueixen primer, ells, sortir de l'estudi) a l'octubre.

Res ens podria fer tan contents com veure que en plena crisi del sector, encara hi hagi discogràfiques (bones, s'entén) amb ganes de gresca!I és que tot fa indicar que serà Aloud qui tregui, novament, aquest pròxim treball de Two Dead Cats.

Seguirem atents!

Ja de pas, us deixem amb l'entrevista que els hi varem fer al desembre. La nostra primera entrevista.