10 d’abr. 2010

POL·LEN DATE, L'AL·LÈRGIA ALEGREPer Temps de flors, Girona florirà. Tots aquells susceptibles d'al·lèrgia, apropeu-vos al Barri Vell de Girona, que estarà poblat de Pol·len Al·lergògen de música i arts. Neix el Pol·lenDate, el festival que se celebra per Temps de Flors a diferents seus del casc antic de la ciutat de Girona, amb una programació més que envejosa per ser la seva primera edició. I tot gratuït!

Així comença el seu primer mailing:

A la primavera, la ciutat és plena de partícules de pol·len. El pol·len,
independenment de la seva procedència,
és capaç de generar sinèrgia amb la resta de partícules i amb el context
més inmediat.

Cada partícula de pol·len actua de manera independent i interactua amb
l’entorn. D’aquesta manera és com funciona el PolenDate, una cita de música en
directe en diferents espais de la ciutat. Pol·lenDate incentiva aquesta obertura oferint una* programació GRATUÏTA


El que hom hi podrà trobar no és ni més ni meys que a The Sunsun band (o La Orquesta del Pony Ganador), Joan Colomo, Xavi Lloses, Your Kid sister, Mein Sohn William, Desmond, Tom Hagan & band, Lazy Juo, Mumusic Circus, instal·lacions artístiques, exposicions i molt més! I tot a llocs tant emblemàtics i delicats com els Jardins dels Alemanys o el Sonic Club.

Avisar que hi haurà més d'un grup fent "performances" especials, com ara La Orquesta del Pony Ganador (que no és res més que La Orquesta del Caballo Ganador en versió reduida) fent un espectacle adequat a l'entorn amb temàtica adient i relativa), com també l’Orquestra dels Luthiers Drapaires (reciclatge creatiu de deixalles tecnològiques).

La resta d'info està pendent encara, l'únic que se sap amb certesa és que les dates seran com les de Temps de Flors, del 7 al 14 de maig.