15 d’abr. 2010

L'OPORTUNISTA: VOLS EL LLIBRE D'EN JAIR DOMÍNGUEZ?

Després del seu celebrat 30 minuts musicals per abans d'atracar un banc (un dels posts més vistos de la curta història del Gent Normal, per cert), tornem a la càrrega amb en Jair Domínguez. Aquesta vegada l’exguitarrista de l’Empordà ens ha cedit molt amablement dos exemplars del seu llibre “Jesucrist era marica” perquè sortegem entre els nostres lectors. Com que el paio és guionista i, per tant, algú molt més original que els pobres aficionats que fem aquesta plana, li hem demanat a ell mateix que faci una pregunta als lectors per tal de guanyar-se aquesta obra magna del filldeputisme.

"Quina mena de càstig penseu que mereixen els borbons?" - el més original/violent guanya.

Com sempre, respostes al correu de som(arroba)gentnormal.com, els dos més originals/violents s’enduran el llibre, que ara per Sant Jordi queda molt bé tenir-lo. El mateix 23 d’abril, l’únic dia que no fa (tanta) vergonya passejar-se amb una floreta pels carrers de Catalunya, direm els guanyadors.

Per cert, els que vau guanyar els cd’s de Sanjosex, no patiu, ja són de camí a casa vostra.

10 comentaris:

Idrox ha dit...

Dubto entre: posar-lis loctite pel cul i donar-lis laxant per menjar o bé lligar-los a una cadira i posar-lis Mini Daddy ( http://www.youtube.com/watch?v=CzcR7eDSxHc ) amb repeat fins que els exploti el cap!

Macpolen ha dit...

Mereixen morir APLASTATS!!

Pals de cec. ha dit...

Només diré dues coses: Fum negre, trencament d'ossos i les seves ànimes eternament tancades en una ampolla mig plena/buida amb tap de suro al cosatat d'un home amb cara de restret.

Eduard Bertran ha dit...

Els borbons? doncs que els hi posin licor a dins, que els possin a una capsa i que els hi regalin a algú!

JG ha dit...

Ei gent, envieu un correu amb les respostes a som(arroba)gentnormal.

O com a mínim un correu de contacte, bàsicament per poder comunicar-nos amb vosaltres!!!!

aesquis ha dit...

Jo els fotria a tots a treballar.

A6 ha dit...

El càstig és que dormin sempre junts i s'ho hagin de fer cada dia. Non stop fins fondre la pansa i que confesin que mai han sentit res l'un per l'altre.

Anònim ha dit...

Que una legión de curas del Vaticano les acosen con palillos chinos.

Anònim ha dit...

Otro buen castigo sería que los Borboncitos andasen por la noche y les abduciesen unos extraterrestes con forma de ano dilatado, les llevasen a un planeta donde todos los habitantes tuviesen la misma personalidad que Jaime Peñafiel y tuvieran que trabajar de verdad para ganarse la vida.

Skating ha dit...

quins són els guanyadors?