13 d’abr. 2010

KURT COBAIN, UN ALTRE COP


El rumors de que Robert Pattison i Scarlett Johansson podrien ser Kurt Cobain i Courtney Love en un nou biopic del cantant de Nirvana tenen cada cop més consistència. Si finalment el projecte arriba a bon port, aquesta seria la quarta pel·lícula sobre Cobain des de la seva desaparició l'any 1994.

Segons llegim en diversos diaris, Courtney Love, parella de Cobain en el moment de la seva mort i propietària de gran part dels drets del mític grup de grunge dels anys 90, ha estat l'encarregada d'escollir als actors de la pel·lícula. Scarlett Johansson és molt amiga de Frances Ben, filla de Cobain i Love, i pel que sembla agrada molt 'com a persona i com a actriu' a la vídua del vocalista de Nirvana. El cas de Robert Pattison és una mica diferent. Per aquest actor, conegut per la seva interpretació a la saga Crepúsculo, encarnar a Cobain era el somni de la seva vida i per això no va deixar d'insistir fins que Love va accedir a acceptar-lo com a candidat número u. Aquest fet no ha deixat indiferents als fans que reclamen a través d'internet altres actors, segons ells, més apropiats, entre els quals trobem a Ewan McGregor o a Joseph Gordon-Levitt.

Malgrat que en un primer moment els rumors situaven Oren Moverman com a director del film, a hores d'ara l'opció més ferma es la de David Fincher, director de El club de la lucha o El curioso caso de Benjamin Button, entre d'altres. En tot cas, Courtney Love tindrà la última paraula sobre qualsevol de les decisions que s'hagin de prendre.

Aquesta no és la primera pel·lícula que es fa sobre la vida de l'ídol juvenil de la dècada dels 90. De fet, hi ha hagut films de tot tipus al voltant de la seva figura, des de homenatges com Last Days de Gus Van Sant, documentals com Kurt & Courtney del polèmic director Nick Broomfield o autobiogràfiques com Kurt Cobain: About a Son estrenada l'any 2006 al Festival Internacional de Toronto. Això sí, tot el rodat fins ara es trobava dins un àmbit més o menys alternatiu, per tant, segurament aquesta serà la primera gran pel·lícula comercial sobre Cobain. Llàstima que la única versió que compta és la de Courtney Love.

2 comentaris:

Míriam Gómez ha dit...

odio a Courtney Love!

Aitana ha dit...

ja en som 2! ><