6 d’abr. 2010

FELICITATS BCOREBcore està d'enohorabona. Celebra el seu vintè aniversari, quasi res. Molt ha plogut des dels seus inicis amb el Hardcore més pur que es feia a Barcelona, molt han anat variant les músiques i grups, però al cap i a la fi, segueix sent el mateix: una discogràfica diferent, arriscada, contemporània i que sovint s'anticipa i crea tendència. I quina millor manera de celebrar-ho que amb tres concertassos del bo i millor de Bcore? Al tanto que hi ha sorpreses!

Els concerts seran els 6, 7 i 8 de maig, poc abans del Primavera (Déu ni do quin maig ens espera).
Mira, ja coneixem prou Bcore, no cal resumir res ni donar explicacions, passejeu-vos pel seu web si us fa falta. I sobretot, apunteu-vos les dates que son més que llamineres!

Dijous 6 de Maig
MADEE
VISTA ALEGRE
NISEI
ZEIDUN


Divendres 7 de Maig
THE UNFINISHED SYMPATHY
TOKYO SEX DESTRUCTION
CAPSULA
SHANTY RD


Dissabte 8 de Maig
NUEVA VULCANO
BANDA SORPRESA
MAPLE
BETUNIZER
Zeidun, o "aquellos maravillosos años"

Aquí uns sms:

Madee: grup del tant de moda New Raemon.
Vista Alegre: grup de dos "nomores" (No More Lies), un d'ells Santi "Gurú" Garcia, amb en Marc Clos que toca sovint amb els Nuevas. Aquí la videocrònica del seu concert al St. Feliu Sota Zero!
Nisei: del millor que s'ha parit en llengua catalana, apropant-se a Shellac o Fugazi.
Zeidun: Reajuntament històric. És el grup d'en Colomo, d'en Mau de Les Aus, i d'altres components repartits per altres grups més que interessants. Un grup que mai ha tocat serè i que és una de les claus per entendre tot plegat. Visca Sant Celoni!


Unfinished Sympathy, o com fer rock i no morir a l'intent

The Unfinished Sympathy: segurament els més coneguts. Per alguna cosa serà. El fi de festa "por todo lo alto" està assegurat. Aquí la videocrònica del seu concert al St. Feliu Sota Zero!
Tokio Sex Destruction: van triomfar molt, van girar molt, ara semblen desapareguts, què ens amagaran?
Capsula: són dels novells a Bcore, i vascos, però ja han passat pel SxSW, pel St. Feliu Fest. Res més a dir.
Shanty Rd: sorpresa gegant trobar una altra unificació com aquesta. El baixista de Nueva tornarà a les arrels per pujar a un escenari i ensenyar-nos, un altre cop, el seu post peculiar y esplèndid.


Nueva Vulcano, o Nueva Vulcano, (incomparables)

Nueva Vulcano: Això, això i això.
Banda sorpresa: què voleu que us digui, no serà cap de les anteriors. Serà Xmilk? serà 24Ideas? (Banda de'n Jordi Bcore que ja té pàgina al facebook i tot) serà Aina? Ni idea. Però esperem que no siguin la Célula Durmiente o en Colomo en solitari, per la seva salut, i la nostra! A saber què faria al tercer bolo seguit amb repertori diferent… no n'acabaria cap, no recordaria els temes. Tot i que això tampoc seria cap novetat.
Maple: l'emo torna, ve amb els '90s. Un altre reajuntament per recordar vells temps.
Betunizer: valencians amb un parell, i ben posats, sembla que serà el pròxim fitxatge Bcore. Faria bé el Sr. Bcore d'incorporar-los a les seves files. És un dels nous grups que trobem més imprescindibles!


20.30h Portes - 21.00h. Concerts
La [2] de Apolo

Entrades:
8 Eurus Anticipada - 10 Eurus Taquilla
Venta Anticipada a www.bcoredisc.com i a www.sala_apolo.com