19 d’abr. 2010

EL TANNED TIN TORNA A LA CÀRREGA


Quan tot just han passat tres mesos del Tanned Tin d'aquest any, ja tenim notícies del de l'any que ve. Primer de tot dir que estem d'enhorabona perquè se celebrarà i ja és ferma la localització. Un gran pas, no com a l'any passat que va ballar tot plegat fins darrera hora. Així doncs, podem dir que, a dia d'avui, ja sabem la localització on tindrà lloc i ja hi ha les primeres entrades a la venda.

Després de tots els problemes de l'any passat, el festival en va sortir un pèl resentit, fluix podriem dir (sempre comparant-lo amb edicions anteriors, no amb altres festivals, que llavors de fluix res!). Deu ser per això que l'organització s'ha posat les piles i així el 16 de març, els directors del festival, Jesús Llorente i José Luis Cuevas, es varen reunir amb els responsables de l'Ajuntament de Castelló per parlar de la celebració del Tanned Tin 2011. La resolució va ser un acord entre l'Ajuntament, Castelló Cultural i els coordinadors del festival. Així doncs, aquest 2011 tindrem la dotzena edició del Tanned Tin, la sisena a Castelló. Uns 35 artistes es reuniran altre cop al Teatre Principal durant el cap de setmana del 27 al 29 de gener de 2011.

Tot i que encara falten un parell de mesos per a saber els primers grups confirmats (s'anunciaran a mitjans de juny), ja hi ha els primers abonaments a la venda.

I atenció perquè els 100 primers abonaments estan a meitat de preu (58%) a Atrapalo i donen dret a platea i palcs! Si ho teniu clar, no desaprofiteu aquesta oportunitat que després pasaran automàticament a valdre 120€!