30 d’abr. 2010

CARTELLERA

Després de "pàjares" i "sant jordis" recuperem el costum i us portem la cartellera pel cap de setmana. Per la banda europea tenim sis titols, a destacar la trencadora i premiada (BAFTA) Fish Tank i el drama sobre el genocidi de Ruanda Le Jour Ou Dieu est Parti en Voyage. De les nostres terres recollim Ingrid, un film hipnòtic i interessant protagonitzat per la guapíssima Elena Serrano. Finalment i justificant perquè s'estrena tant cinema europeu aquesta setmana, els dos "taquillazos" americans, d'una banda l'esperada secuela d'Iron Man i per l'altre la comèdia The Invention of Lying, escrita, dirigida i protagonitzada pel genial i brillant Ricky Gervais (The Office versió anglesa i Extras). A gaudir!!!Welcome
Gènere: Drama
Director: Philippe Lioret
Guió: Philippe Lioret, Emmanuel Courcol, Olivier Adam
Actors: Vincent Lindon, Firat Ayverdi, Audrey Dana, Patrick Ligardes, Thierry Godard, Selim Akgül, Firat Celik
País: França
Argument: Biel, un jove kurd, arriba il·legalment a França amb l'objectiu d'anar a Anglaterra per trobar-se amb la seva novia. Al no poder creuar el Canal de la Manxa decidirà aprendre a nadar. A la piscina coneixerà a Simon, un home divorciat que vol recuperar a las seva dona.
Tràiler


Medeni Mesec (Honeymoons)
Gènere: Drama
Director: Goran Paskaljevic
Guió: Goran Paskaljevic, Genc Permeti
Actors: Nebojsa Milovanovic, Jelena Trkulja, Jozef Shiroka, Mirela Naska, Lazar Ristovski, Petar Bozovic, Bujar Lak
País: Sèrbia, Albània
Argument: Dos matrimonis, un d'Albània i l'altre de Sèrbia, decideixen marxar del seus països i provar sort a l'Europa occidental. En la seva migració començaran a patir el prejudicis i les injustícies de ser ciutadans de "segona".
Tràiler


Scusa Ma Ti Chiamo Amore
Gènere: Romàntica
Director: Federico Moccia
Guió: Chiara Barzini, Luca Infascelli, Federico Moccia
Actors:Raoul Bova, Michela Quattrociocche, Luca Angeletti, Francesca Antonelli, Francesco Apolloni, Michelle Carpente
País: Itàlia
Argument: Un home d'èxit de quaranta anys té un accident de cotxe amb una noia en moto, s'enamoraran i ella li canviarà la vida, però hi ha un problema, l'edat, ella només té disset anys.
Tràiler


Iron Man 2
Gènere: Acció
Director: Jon Favreau
Guió: Justin Theroux
Actors: Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Jon Favreau, Mickey Rourke, Sam Rockwell, Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson
País: Estats Units
Argument: Després de reconèixer que és Iron Man, Tony Stark intenta utilitzar el seus invents pel bé de la humanitat. Un antic enemic de la família Stark, Ivan Vanko, l'intentarà destruir. Iron Man necessitarà ajuda d'antics aliats i d'alguns de nous.
Tràiler


Ingrid
Gènere: Drama
Director: Eduard Cortes
Guió: Eduard Cortes
Actors: Eduard Farelo, Elena Serrano, Victòria Pagès, Jürgen Müller, José María Blanco
País: Espanya
Argument: Eduard s'acaba de canviar de pis quan coneix a Ingrid, la veïna del segon pis, una noia intrigant amb una vida molt complexe. La seva fascinació per ella anirà a més i començarà a descobrir un món secret i perillós.
Tràiler


The Invention of Lying
Gènere: Comèdia
Director: Ricky Gervais & Matt Robinson
Guió: Ricky Gervais & Matt Robinson
Actors: Ricky Gervais, Jennifer Garner, Rob Lowe, Jonah Hill, Louis C.K., John Hodgman, Tina Fey, Christopher Guest, Jeffrey Tambor
País: Estats Units
Argument: En un món on la mentira no existeix, Mark Bellison, un tipus vulgar, descobreix com enganyar. La seva vida canviarà però els seus actes tindran moltes conseqüències.
Tràiler


Fish Tank
Gènere: Drama
Director: Andrea Arnold
Guió: Andrea Arnold
Actors: Katie Jarvis, Michael Fassbender, Kierston Wareing, Rebecca Griffiths, Harry Treadaway, Sydney Mary Nash
País: Regne Unit
Argument: Mia és una adolescent inestable que no encaixa en el seu entorn, problemes familiars, escolars, d'amistats... Un dia la seva mare apareix amb un home que en teoria solucionarà les seves vides.
Tràiler


The Edge of Love
Gènere: Drama, Romàntica
Director: John Maybury
Guió: Sharman Macdonald
Actors: Keira Knightley, Sienna Miller, Matthew Rhys, Cillian Murphy, Lisa Stansfield, Graham McPherson, Camilla Rutherford
País: Regne Unit
Argument: Dylan es retroba amb Vera, la seva parella a l'adolescència, però ara està casat amb Caitlin. Naixerà una rivalitat entre les dues que acabaran forjant una bona amistat.
Tràiler


Le Jour Ou Dieu est Parti en Voyage
Gènere: Drama
Director: Philippe Van Leeuw
Guió: Philippe Van Leeuw
Actors: Ruth Keza Nirere, Lola Tuyaerts, Afazali Dawaele
País: França, Bélgica
Argument: A l'abril de 1994, en ple genocida a Ruanda, Jacqueline una jove minyona va en busca de la seva família. Haurà d'amagar-se de la barbàrie mentre intenta recuperar la seva vida.
Tràiler