9 d’abr. 2010

CARTELLERA


S'han acabat les vacances sacres i torna la normalitat al ritme d'estrenes. Aquest cap de setmana són sis els títols a cartell, bé, de fet en són cinc de noves i la re-estrena d'un clàssic (amb metratge extra), es tracta de Lola Montès del prolífic Max Ophüls. De les restants, les més destacables són Nanking Nanking, un colpidor film sobre la guerra entre Xina i Japó, i Five Minutes of Heaven del gran Oliver Hirschbiegel (Das experiment o Der Untergang), on un ex-membre de l'IRA intentarà demanar perdó al germà d'una víctima. Tot seguit trobem les dues pel·lícules americanes de rigor, The Boys are Back i The bounty Hunter, una comèdia i un drama a l'estil Hollywood amb actors famosos. I per acabar ens faltava l'espanyola de torn, La Isla Interior, un altre drama familiar amb molta esquizofrènia pel mig. Bon appetit!Five Minutes of Heaven
Gènere: Drama
Director: Oliver Hirschbiegel
Guió: Guy Hibbert
Actors: Liam Neeson, James Nesbitt, Anamaria Marinca, Richard Dormer, Mark Davison, Kevin O'Neill
País: Austria
Argument: En ple conflicte a Ulster un noi mata a un altre i el germà petit d'aquest ho veu. 30 anys més tard un programa televisiu pacta un retrobament entre botxí i víctima perquè l'assassí demani perdó..
Tràiler


The Boys Are Back
Gènere: Drama
Director: Scott Hicks
Guió: Allan Cubitt
Actors: Clive Owen, Laura Fraser, George MacKay, Emma Booth, Emma Lung, Natasha Little, Julia Blake
País: Austràlia, Regne Unit
Argument: Un periodista esportiu d'èxit perd a la seva dona i s'haurà de fer càrrec dels seus fills,.Intentarà construir un entorn familiar estable molt diferent al que era la seva vida abans.
Tràiler


La Isla Interior
Gènere: Drama
Director: Dunia Ayaso, Félix Sabroso
Guió: Dunia Ayaso, Félix Sabroso
Actors: Candela Peña, Alberto San Juan, Cristina Marcos, Geraldine Chaplin, Celso Bugallo, Antonio De La Torre
País: Espanya
Argument: Tres germans fugen de la seva herència, de la seva bogeria, però la imminent mort del pare els tornarà a ajuntar i els obligarà a afrontar els conflictes que tenen entre ells i amb si mateixos.
Tràiler


Nankin Nanking (City of Life and Death)
Gènere: Bélica, Drama
Director: Lu Chuan
Guió: Lu Chuan
Actors: Ye Liu, Yuanyuan Gao, Hideo Nakaizumi, Wei Fan, Yiyan Jiang, Ryu Kohata, Bin Liu, John Paisleyl
País: Xina
Argument: És 1937, la Xina està en guerra amb Japó, l'exercit nipó s'apropa a Nanking, la capital, després d'haver conquerit Shanghai i Beijing. Civils i militars es preparen o fugen davant del que es preveu una matança.
Tràiler


The Bounty Hunter
Gènere: Comèdia, Acció
Director: Andy Tennant
Guió: Sarah Thorp
Actors: Gerard Butler, Jennifer Aniston, Christine Baranski, Cathy Moriarty, Jason Sudeikis, Natalie Morales
País: Estats Units
Argument: A un caça-recompenses li encarreguen trobar a la seva ex-dona, aquesta porta a terme un reportatge d'investigació i s'ha saltat la condicional. El que aparentment sembla un treball fàcil es complica quan els investigats intenten matar-los.
Tràiler


Lola Montès
Gènere: Drama, Romàntica
Director: Max Ophüls
Guió: Jacques Natanson, Annette Wademant, Max Ophüls
Actors: Martine Carol, Peter Ustinov, Anton Walbrook, Oscar Werner, Ivan Desny, Lise Delamare
País: França
Argument: Lola Montes va ser una dona amb molts amants, alguns d'ells de prestigiosa posició social, ara serveix d'atracció en un circ representant la seva vida davant del públic.
Tràiler