31 de març 2010

THE LIBERTINES ARE BACK


Hi ha personatges pels quals tenim certa devoció, un d'ells és Pete Doherty. Per això no podem amagar la nostra alegria davant la notícia que de The Libertines, el grup que va llençar a la fama el nostre presumpte delinqüent preferit, torna. Segons ha publicat The Sun aquest mític grup britànic de l'indie dels 90 ha confirmat que tocarà als festivals de Leeds i de Reading d'enguany.

Després de set anys i molt rumors, ja és un fet: The Libertines tornen. I el que és més important, ho fan sense rancúnies, com si Pete Doherty mai hagués entrat a casa de Carl Barat a robar-li un parell de guitarres i un ordinador per revendre-ho i així poder comprar droga. A jutjar per les imatges publicades a la MNE (on semblen més aviat una boy band que aquell grup que havia de ser la millor banda d'Anglaterra) ara mateix són tant amics com sempre. És clar que amb amb un milió i mig de lliures pel mig (el que cobraran pels dos concerts dels festivals) qualsevol oblida aquests petits malentesos del passat.

Doherty ha declarat que a partir d'ara seran honestos els uns amb els altres. Tant de bo sigui veritat, ja que si els surt bé l'experiència no descarten tornar a gravar junts.

A més de The Libertines, els Festivals de Leeds i de Reading han confirmat la presència d'Arcade Fire, Guns N' Roses i els skaters Blink-182.

2 comentaris:

Marc ha dit...

Indie dels 90? Jo diria que ni indie ni dels 90.

Nune ha dit...

Més aviat garage-punk-indie-rock i de principis dels 2000.
A la wikipedia me remeto:http://es.wikipedia.org/wiki/The_Libertines