9 de març 2010

LA CASTANYA EDITA EL NOU D'EN TED LEO


Ja venim dient que aquest és l'Any de La Castanya, i no, no és cap any astrològic xinès, és que La Castanya està on fire.

Després d'atrevir-se a treure el seu primer disc, el també primer disc de Furguson, i en ple procés de gravació del disc debut de Me And The Bees, ara s'arrisquen a treure l'edició espanyola del The Brutalist Bricks de Ted Leo & The Pharmacists, que als Estats Units ha tret aquest any Matador (discogràfica on publiquen grups com ara Sonic Youth) i que es pot escoltar íntegre al seu myspace. I a sobre amb una sorpreseta!
Ted Leo & The Pharmacists, que ja varem poder gaudir al Primavera Club d'aquest any, han tret un disc replet de hits de punk madur, molt disfrutables i ballables, com ja ens tenen acostumats. El que no sabem encara és com sonarà la cançó amb Rebecca Gates. Perquè sí, perquè va La Castanya i treu el sisè àlbum d'estudi d'en Ted amb un bonus track, que només es podrà trobar en aquesta edició. Edició que ja ha sortit en cd i que podreu demanar a l'e-mail de La Castanya, mailorder@lacastanya.com, o directament a les botigues habituals del centre de Barcelona i al bar Heliogàbal de Gràcia. Ben aviat, la preciosa edició en vinil, de la qual en tindreu notícies, i bones, des d'aquí, de Gent Normal.