11 de març 2010

FIERA ES PRESENTEN
Fiera
Déjese Llevar
Any: 2010
Discografica: El Rancho Casa de Discos


Fiera, dels creadors de Pony Bravo. Així resa la informació de la discogràfica i no se m'acut millor manera de dir-ho. Banda paral·lela? No, ja ho van afirmar ells, per res és un grup paral·lel, no té menys importància que Pony Bravo, afirmen.

Músicalment s'apropen al post punk més clàssic, el més post i el més punk, arribant fins al post hardcore d'Antelope. Vaja, esquitxant influències, anomenen a Pere Ubu, Liquid Liquid, The Fall, PIL, Paralisis Permanente, Derribos Arias, però per a mi també hi ha Antelope per allà darrera i, fins i tot, Einsturzende Neubaten, que ja citen ells, però és clar, amb tots els sorolls que embruten l'audició no n'hi ha per menys

Les lletres deliren entre la cruesa punk i la guasoneria surrealista andalusa. Com els dissenys de Pony Bravo i com sembla que també els dissenys de Fiera. Tela marinera.

Artwork per cagar-se

Déjese Llevar (El Rancho Casa de Discos, 2010). El disc ja ho demana, perquè a més a més aquests sevillans (tant de Fiera com de Pony Bravo) són dels pocs grups amb actitud creïble, així es pot veure al web de la discogràfica El Rancho, on són els discs per descarregar-se gratuïtament, sota llicència Creative Commons. Són el que els banyolins HHH anomenarien "Intelectual Punks", suposo. I ja que entreu al web, aprofiteu per remenar i veure totes les imatges que pogueu, no tenen desperdici!