2 de març 2010

ERROR 8001050F

És un caos global? És la fi del món? És una variant de la ciclogènesi explosiva? Doncs no és res de tot això, però segurament els milers d'usuaris de Playstation 3 que avui han patit l'error 8001050F ho hauran pogut arribar a pensar. I què és exactament, i com ha passat i per què? Tot això quan li donis a llegir més.

Sembla ser que les consoles de videojocs Playstation 3, de l'emblemàtica marca Sony, han patit un dels més greus errors en la història dels aparells electrònics, però no només pels "danys" que hagin pogut causar als seus usuaris i a les seves puntuacions, ja que encara no s'ha valorat si n'hi hauran ni si seran molt greus, sinó per la imatge que han pogut deixar.

L'error en qüestió és bastant ridícul i deixa en evidència als enginyers de Sony i és, per dir-ho d'una manera fàcil, una variant de "l'efecte 2000" que, si recordeu, al final no va ser gens greu ni va afectar gairebé a cap equip informàtic. Tot i que encara no hi ha cap comunicat amb la causa oficial per part del gegant japonès, l'error, que no afecta a cap dels seus models més nous denominats 'Slim', fa que la consola torni la seva data al 31 de desembre de 1999 a Amèrica i a l'1 de gener del 2000 als models europeus i asiàtics, alhora que ni deixa accedir a internet a través de la Playstation Network, ni a la botiga online, i fa desaparèixer molts dels trofeus obtinguts dels jocs.

Mentrestant, a la companyia americana Microsoft, principal rival amb la seva arxiconeguda consola Xbox 360, es freguen les mans pel possible cop i la repercussió que pot tenir sobre les ventes de la 'plei'.

Des de GN convidem a tots els usuaris afectats a què aprofitin aquestes hores sense vici per llegir el nostre bloc.

El text és de Christian Peña


2 comentaris:

Marc ha dit...

http://mashable.com/2010/03/01/sony-playstation-fix/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Mashable+%28Mashable%29

El problema ja està arreglat, diuen.

Xavi ha dit...

Això a la Megadrive no li ha passat mai