19 de març 2010

CARTELLERA

No se a vosaltres, però per mi Denzel Washington és un actor impressionant que sap triar molt bé els seus papers i aquesta setmana tenim la seva ultima pel·lícula The Book of Eli, un film post-apocaliptic on sens dubte el millor serà la seva interpretació. També dels states ens arriba un altre llargmetratge amb vistes a les grans recaptacions, Brothers, un drama de germans on un va a la guerra i l'altre "cuida" a la seva cunyada. D'altra banda, al país del costat tenen una obsessió per fer comèdies amb noies i nois macos centrades en les relacions i el sexe, quasi preferia l'antic mono-tema de la Guerra Civil. Tensión Sexual no Resuelta és l'afortunada dotada de tanta originalitat, a destacar que Joaquin Reyes hi apareix. A part també tenim El Mal Ajeno, un thriller amb Noriega i Rueda, i un documental fet a casa La Terra Habitada. I com s'acosta setmana santa una pels més petits Les enfants de Timpelbach, un pel·lícula de fantasia des de França. Finalment Red Cliff, una proposta èpica xinesa de la mà d'un John Woo que torna a la mare pàtria després de passar sense massa pena ni gloria per Amèrica. Aquesta setmana tenim on triar i remenar.


El Mal Ajeno
Director: Óscar Santos
Guió: Daniel Sánchez Arévalo
Actors: Belén Rueda, Eduardo Noriega, Angie Cepeda, Carlos Leal
País: Espanya
Argument: Un metge insensible i distant veu com de cop canvia la seva vida després de que una pacient s'intenti suïcidar.
Tràiler


Brothers
Director: Jim Sheridan
Guió: David Benioff
Actors: Tobey Maguire, Jake Gyllenhaal, Natalie Portman
País: Estats Units
Argument: Drama entre germans que ho té tot, actors coneguts, marines, infidelitat, tortura i rivalitat fraternal, un popurri on un dels germans va a la guerra i es donat per desaparegut, l'altre es queda a casa i pren les responsabilitats desateses fins que torna el soldat...
Tràiler


Red Cliff
Director: John Woo
Guió: Khan Chan & Cheng Kuo
Actors: Tony Leung Chiu Wai, Takeshi Kaneshiro, Koyuki
País: Xina
Argument: Aventura èpica sobre la història de l'antiga Xina, l'imperi es troba dividit i en guerra, els diferents líders de l'estat hauran d'unir forces per lluitar contra l'imperialisme despòtic.
Tràiler


The Book of Eli
Director: Allen Hughes & Albert Hughes
Guió: Gary Whitta & Anthony Peckham
Actors: Denzel Washington, Gary Oldman, Mila Kunis
País: Estats Units
Argument: El món ha viscut una guerra devastadora, 30 anys després del dia D trobem a Eli, un nòmada que porta amb si l'única esperança de la humanitat i la protegirà per sobre de tot en el seu viatge cap a la revelació.
Tràiler


La Terra Habitada
Director: Anna Sanmartí
Guió: Anna Sanmartí
País: Espanya
Argument: Un viatge en tren a Mongòlia ens descobreix un món desconegut i complexe on reflexionar i aprendre a viure de nou.
Tràiler


Les enfants de Timpelbach
Director: Nicolas Bary
Guió: Fabrice Roger-Lacan, Nicolas Peufaillit, Nicolas Bary
Actors: Raphaël Katz, Adèle Exarchopoulos, Gérard Depardieu
País: França/Luxemburg
Argument: Els adults del poble de Timpelbach abandonen els seus fills farts de les seves malifetes, els nens són ara els amos de la situació, amb les conseqüències que això implica...
Tràiler


Tensión Sexual no Resuelta
Director: Miguel Ángel Lamata
Guió: Miguel Ángel Lamata
Actors: Amaia Salamanca, Pilar Rubio, Fele Martínez
País: Espanya
Argument: Comèdia romàntica incorrecte on homes i dones lluiten per aconseguir la parella desitjada costi el que costi.
Tràiler