11 de març 2010

BARALLA A LES ESCOMBRARIES

A les escombraries també hi ha competència i segurament és el territori on aquesta és més ferotge i despiadada. Les escombraries són el territori sense llei i on l’ètica no hi té cabuda, a l’enemic no se li dóna ni un minut de descans, ni tan sols un trist got d’aigua.

A Belén Esteban ja li queda una cosa menys per explicar a la tele: el seu divorci. Pel que sembla la Esteban i el seu marit, el cambrer Fran, feia temps que no estaven gaire bé i així ens ho va explicar dilluns la de San Blas, plorant, sanglotant, fent aquella cosa que fa ella amb els ulls i dient que evitaria parlar sobre l’assumpte. Jorge Javier Váquez, però, es va veure amb el deure d’insistir i li digué que ell li preguntaria fins que ella volgués i, utilitzant aquest joc brut, a poc a poc quasi li treu el fetge. No és cap secret que la Esteban no va ser l’alumna més brillant de la seva classe, però es podria buscar algú que l’assessorés i que l’ajudés a no caure en aquest tipus de trampes o aviat començarem a pensar que ho fa per temes de contracte amb Sálvame.

També dilluns es va estrenar el nou contenidor de les tardes d’Antena3, es diu La jaula, està presentat per Anna Simón (que abans sortia a Divendres) i compta amb la participació de perles com Núria Bermúdez, Paquirrín, Sofia Cristo o Pocholo. El format, el plató, els crits i tot plegat ens recordem sospitosament a Sálvame, com si es tractés d’una imitació mal feta. Per si això no fos prou, la mala fortuna de "coincidir" amb el divorci de Belén Esteban va fer que només féssin un 6,3% de share, enfront el 23% de 'Sálvame'. Sense ànim de fer valoracions precipitades, no sé fins a quin punt els acudits dolents de Paquirrín podran competir amb la vida personal de la de San Blas, és més, tot sembla apuntar que si La jaula vol sobreviure haurà de recórrer a més sang i a més fetge.

El més graciós de tot l’assumpte és com alguns acusen a Sálvame de tenir tot l’embolic preparat. Òbviament estava preparat i òbviament es va convèncer a la Belén perquè ho expliqués en directe i que ho fes precisament dilluns. A Sálvame no hi ha pietat, ni escrúpols, tot s’hi val per l’audiència. D’aquest programa ja no ens hauria de sorprendre res.

En fi, a Antena3 se li resisteix la franja de la tarda. Potser el problema radica en que volen absorvir un sector de públic massa fidelitzat i potser la solució seria canviar de target, per exemple, podrien fer un programa cultural. Seria tan surrealista que estem segurs que tindria èxit i tot.

2 comentaris:

Dua ha dit...

El que haurien de fer és eliminar-los tots dos de la graella televisiva. És trist i decadent. Si tenim en compte el potencial educatiu de la TV (perquè no ens enganyem, el té, sigui per bé o per mal) és realment perillós que programes com aquests s'emetin avui en dia i més en horari infantil. Si distraguessin, encara... però no fan ni això. Estupiditzen. I per tant, no aporten cap bé a la societat.

Potser sóc molt dràstica, però no crec que s'hagi de donar corda a tot plegat, sinó al contrari. La qüestió no és el marro (que de tant morbós fa angúnia), sinó que la gent pot clavar-se diàriament a un programa així durant més de dues hores. I després en seguiran 5 més. Després ens queixem d'Estats Units i nosaltres no ens adonem que no som pas gaire millors.

Al veure coses així m'agafen ganes de tancar la tele i tirar la TDT per la finestra.

Anònim ha dit...

vigila no matis a ningú quan tiris la tdt. De telebasura a teleassassina.