26 de març 2010

ALL TOMORROW'S PARTIES AL CINEAMBIGÚ

Ja tenim la nova programació del CineAmbigú per l'abril, de les bones pel·lícules d'aquest proper mes ens agradaria destacar una en especial, es tracta d'All Tomorrows's Parties, un film dirigit per Jonathan Caouette (Tarnation) on es recullen els 10 anys d'història d'aquest mític festival.

Des del naixement de l'ATP a Anglaterra fins al a seva consolidació dins l'escena americana o la seva col·laboració activa al Primavera Sound, han passat deu anys de feina i festes, per commemorar això Caouette i Vincent Moon (Arcade Fire: Miror noir, la Blogotheque) han recopilat milers d'hores de metratge gravat pels protagonistes dels festivals, els espectadors i les bandes, una forma única de captar l'energia, la passió, la força de les actuacions i del públic.

El resultat és un document únic, un collage fet de troços d'aquí i d'allà on grabacions de movil, videocamara o super 8 es barregen i ens il·lustren que és l'ATP. Artistes com Belle And Sebastian, Grizzly Bear, Sonic Youth, Battles, Portishead, Animal Collective, Fuck Buttons entre altres i sobretot i per sobre de tot el públic han fet possible aquesta meravella. Una pel·lícula força original que val molt la pena.

Recordeu que cada dimarts en dues sessions (20:30h o 22:30h) podeu gaudir del bon cinema contemporani de CineAmbigú a la sala Verdi Park de Gràcia.

Programació CineAmbigú d'abril:

Dimarts 6 - Samson and Delilah
Dimarts 13 - Politist, Adjectiv
Dimarts 20 - Ein Freund Von Mir
Dimarts 27 - All Tomorrow's Parties

1 comentari:

JG ha dit...

és ENORME que surti en GZA!