1 de febr. 2010

TORTOISE I BEAK> AL PRIMAVERA SOUND


Poc a poc anem coneixent el que serà, segurament, el millor festival que s’ha fet en aquest país. Per si les confirmacions que coneixíem a dia d’avui del Primavera Sound ens semblaven poca cosa, que no, aquest dilluns hem tornat a la feina una mica més contents, i és que Tortoise i Beak>, dos dels nostres millors discs de l’any segons la llista Anormal, també seran a l’esplanada del Fòrum el proper mes de maig. I no només això, sinó que Thee Oh Sees i Monotonix també! Així que a poques setmanes de la roda de premsa seguim afegint-ne a una llarga llista de grups interessants que l’organització està aplegant per formar part del desè aniversari del Primavera. Pavement, Pixies, Wilco, Shellac, Spoon, The Fall, The New Pornographers i un cada vegada més llarg etcètera al que cal sumar els grans noms.


Doncs sí, hem tingut un matí d'anticonfirmacions, o el que és el mateix de troballes de grups que s'han autoconfirmat pel Primavera Sound 2010. Passejant passejant, un es pot trobar al mateix myspace de la banda que els Beak> vindran al festival. La de Tortoise l'hem de buscar millor, al web alemany www.bseliger.de/ (al final de l'apartat "tourdaten"). Al myspace de la agencia U-Turn podem trobar-hi la autoconfirmació de Thee Oh Sees.

I tot això mentre tenim un ull al myspace del 14è lloc del top'09 de la Llista Anormal, Grizzly Bear, per veure si afegeixen dates a la gira que acaben, per ara, amb dues dates a Portugal, el 26 i 27 de maig.

1 comentari:

Lluís Huedo ha dit...

Quines ganes de BEAK>!!!