16 de febr. 2010

A L'ESTIL YANKEE


Estem d'enhorabona, l'HBO no para màquines i acaba d'estrenar sèrie, How to make it in America. Aquesta nova comèdia amb una mica de trama dramàtica ens situa a Nova York, on Ben, un artista a l'ombra (Bryan Greenberg) i Cam, l'incondicional amic conflictiu (Victor Rasuk), s'enfronten a la realitat, tenen trenta-pocs/vinti-molts i no han aconseguit triomfar, crisi i conflicte, vida real o perseguir el somnis pendents. S'haurà de veure.

El pilot és simpàtic i ben estructurat, com tot el que emet aquesta gran cadena (responsable de sèries com The Wire o The Sopranos), bona i original realització, així com alguna que altre cara coneguda de la gran pantalla. El projecte el desenvolupa la productora d'en Mark Wahlberg i recorda vagament al seu gran èxit Entourage, la diferència és que aquí els protagonistes no són famosos i miren al seu voltant des d'abaix del tot, mentre el seu entorn puja com un coet.

Diumenge passat es va estrenar l'episodi pilot (així que ja sabeu on buscar per veure'l) i està previst que la primera temporada tingui vuit episodis de trenta minuts. Les primeres impressions són correctes i apunta maneres, però farà falta veure si aquesta sèrie es torna or com quasi tot el que surt de la factoria de l'HBO o és una més.

1 comentari:

Christian ha dit...

Mare meva, no dono abast amb tantes sèries. Una altra sèrie recomenable als amants de 'Herois' i altres sèries fantàstiques, i que tot just acaba de començar (porta uns 6-7 capítols) és 'Human Target' basada en un còmic de DC... veurem com segueix