12 de febr. 2010

FESTIVAL D'INDIE CATALÀ A BARCELONA?

Ens arriben notícies via Facebook d’un nou festival a Barcelona centrat únicament en l’escena indie catalana. En desconeixem els detalls i, sobretot, qui és el que posa la pasta per muntar una història d’aquestes magnituds a la ciutat, ja que segons expliquen els organitzadors de la plana, sera al Sant Jordi Club el proper 23 d’abril, dia de Sant Jordi.

Segons asseguren, ja hi ha força artistes confirmats com Love of Lesbian, Standstill, Astrud, Mendetz, Mishima, Els Amics de les Arts o els The Unfinished Sympathy. Com ja hem dit, esperem notícies d’aquest “festival” que sembla que faran a la capital catalana. Això sí, des d’aquí ja demanem que si han de fer algo amb cara i ulls, comptin amb bandes de les tres discogràfiques més indies i de qualitat a la ciutat:Aloud, Bankrobber i Bcore. Una pregunta a l’aire: emplenaran Astrud, Love Of Lesbian i Standstill un recinte on va costar que els Arctic Monkeys coléssin un sold out? Veurem.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

ME'N HI VAIG DE CAP! ;P

Anònim ha dit...

el festival de l'indie català ja existeix i és a Arbúcies. Irrepetible, i menys a un recinte com el Sant Jordi

Pau Vallvé ha dit...

Hòstia! Genial! Així junt amb el PopArb tindrem dos festivals indies on cap dels meus projectes hi tocarà! que be, no? jejejeje A veure si aquest cop ho fan be i compten amb tothom.

JG ha dit...

Pau, no sé com ho veus tu, però té pinta de ser quelcom que surt de les discogràfiques, xk els grups no tenen res a veure entre ells. Crear escena? sí Inventar-se-la? no

Anònim ha dit...

No us equivoqueu, aquí la programadora és la portera de Núñez!

Muntsa ha dit...

Això és gravíssim, no?

Anònim ha dit...

Em sembla que sortirà bé el show

Quartera Virlot ha dit...

Ep

Tot i que pot ser una bona notícia per els fanàtics del món indie nosequè

potser va sent hores de propostes així que a priori no poden omplir (per si sols) grans espais però en conjunt si.

A veure qui posa diners per una proposta no en la línia que es comenta però si en una linia àmplia:

Joan Miquel Oliver
Roger Mas
Sanjosex
Mishima
Mazoni
Manel
i
Els amics de les arts

Au!

Gent Normal ha dit...

Quartera, totes aquestes bandes (menys els Amics de les Arts, que potser també) han anat al PopArb

Anònim ha dit...

una mica més d'informació de qui hi ha darrera d'Escena Bcn... llegeixo al diari El Mundo del diumeng 28 de febrer (a la columna de xafarderies de la gent pija) que el promotor d'aquest concert és un tal Jorge Gosalbez. El xicot estava de festa a un esdeveniment organitzat per Agatha Ruiz de la Prada. Vaja, que els diners han vist que la marca "indie català" ven.
Nota: em veig obligada a llegir El Mundo per la meva feina, no pas per gust.

Anònim ha dit...

Jorge Gosálbez: http://es.linkedin.com/pub/jorge-gos%C3%A1lbez/B/388/A8B

Muntsa ha dit...

Aquest es el post amb MORE comments EVER!

Jo a aquesta secció de El Mundo vaig llegir que Iker Casillas i Sara Carbonero estàven junts 'porque se les vió dar rienda suelta a su pasión en el reservado de una exclusiva discoteca madrileña'. El que vull dir amb això és que El Mundo és una molt bona font per saber coses de la 'gente bien' que alhora és la que normalment mou el 'cotarro'.

Apa, me'n vaig a dormir!