16 de febr. 2010

FACTO / DELAFÉ Y LA FLORES AZULES

Facto Delafé y las Flores Azules se separen. La notícia ens ha deixat tan consternats com a Kofi Annan la guerra de l'Afganistan. No s'hi pot fer res i ens sap greu. La de vegades que alguns hem cantat "No nos menospreciemos" i hem intentat fer a casa el ball de Delafé no ho sap ningú, i la de cops que altres han sentit vergonya aliena amb algunes actuacions de globus i amor tampoc.

El passat dijous llegíem a la premsa seriosa que Facto Delafé y las Flores Azules se separaven. Pel que sembla Delafé y las Flores Azules (aka Óscar Daniello i Helena Miquel) seguiran per una banda i per l'altra, Marc Barrachina prepara un nou projecte que es dirà 'Facto y los Amigos del Norte'. De moment Daniello i Miquel han presentat un avanç del seu nou treball, 'vs. las trompetas de la muerte', que comptarà amb les bases de The Pinker Tones i la col·laboració de Dani Acedo (Mishima). El nou tema, que ja té vídeo al seu myspace, es diu 'Espíritu Santo' i segueix força la línia a la que ens tenien acostumats, tot i que la tornada és força regular i poc enganxifosa.

Part de l'equip de GN està bastant trist i no sap amb quin dels dos bàndols quedar-se, és una mica com quan de petits ens preguntaven si estimem més al pare o a la mare. El cert és que formaven un dels equips més eficients de l'escena musical i no sabem si aquesta eficiència es podrà tornar a repetir per separat. Per tot això els desitgem sort en les seves noves aventures, el temps posarà les coses al seu lloc. Els detalls sobre la ruptura no han transcendit, esperem que hagi estat amistosa i plena de llum del matí, somriures i energia positiva com la que sempre han volgut transmetre al seu públic.

2 comentaris:

mir* ha dit...

dia de dol.

Christian ha dit...

estosisepara :P