13 de febr. 2010

CRÒNICA I VIDEOCRÒNICA DE QA'A I BETUNIZERQui: Betunizer i QA'A
On: Rocksound
Quan: Dimecres 3 de febrer
Eurus: 7


Tot va començar malament. A les 22h, quan se suposava que havia de començar el concert, només hi havia un espectador, i és perio, corni, vaja, del mitjà. Acte seguit, el de la taquilla, ens comunica que un dels de QA'A, per problemes de salut, no serà present al concert. Vaja, que caigui un component d'un grup de tres no és tonteria. Diuen que sortiran igualment, però que no cantaran i que el show es veurà adequat i reduït a les condicions. El primer que em passa pel cap és Za!, i que no han de sortir mal parats per força de l'absència.
Però el concert dels QA'A, davant de les deu persones (tirant alt) que erem allà, va ser com una muntanya russa: grans moments àlgids de capes i ritmes psicodèlics i repetitius amb buits sonors que denotaven la coixesa del grup. Sí, el resultat és que se'n van sortir prou bé, però no diríem que va ser un concert en tota regla.

La gent va anar arribant, sembla que venien a veure Betunizer. Els valencians vénen de formacions com La Orquesta del Caballo Ganador, els post rockers Zener o els Bcorians Estrategia lo capto i ens van ensenyar tot el que han anat arrossegant. Un directe contundent de post hardcore, amb cançons Fugazi al 100% i d'altres molt més crues, molt més old school. I no parlo només per mi si dic que són molt i molt recomanables!

Sinó, passin i vegin: