2 de febr. 2010

30 MINUTS MUSICALS AMB MARIA COMA

Pràcticament sense adonar-nos-en, ja és el quart post en què, per una cosa o altra, apareix la Maria Coma en aquesta plana. Senyal que ens agrada la seva música, que sí, però també la filosofia amb la que es mou per la indústria musical: la del do it yourself, la de la creativitat i qualitat amb quatre duros. Una bona mostra és el nou videoclip que protagonitza, "Mil Orelles", una cançó de bombolletes i instruments que trobaries si ara mateix gires el teu cap a dreta o esquerra. El clip està dirigit per la Lyona, qui, com avui la Maria, també ens va fer els seus particulars "30 minuts musicals amb...". Així doncs, aquesta és la llista de la Maria Coma. 30 minuts amb Björk, Patrick Watson o el clàssic entre els clàssics, Nick Drake.

Veus que em fascinen, per Maria Coma

Aquestes són algunes de les veus que més em fascinen. Cadascuna d'elles amb les seves peculiaritats i amb la capacitat per hipnotitzar-me profundament.
Algunes més suaus, dolces, infantils... d'altres més agressives, adultes... n'hi ha de “juguetones”, atrevides, sensuals i també de tènues, acollidores i serenes.
Aconsegueixen captivar-me i cadascuna a la seva manera, se m’emporta més enllà i em fa oblidar les notes de la partitura. Sobrepassen qualsevol paraula o descripció que jo pugui donar, s'han d'escoltar per entendre-ho i per això he fet aquesta llista.


La foto és de Conrad Roset

5 comentaris:

Miquel ha dit...

Caram, ara entenc perquè m'agrada tan el disc d'aquesta noia, tenim els mateixos referents!

Anònim ha dit...

M'ha encantat el gust d'aquesta noia!

Felicitats pel web!

mir* ha dit...

Soap&Skin és deliciosa! :)

JG ha dit...

Doncs sí, la llista mola molt!

M.P. ha dit...

m'encanta la Camille! molt bona la llista