23 de febr. 2010

30 MINUTS MUSICALS AMB JAIR DOMÍNGUEZ


“Hola, teniu el llibre d’en Jair Domínguez”. “Com es diu?”. “Jesucrist era marica”. “Com?”. Imagineu la cara del llibreter o llibretera. El guionista brillant (i fill de puta) ha volgut tocar el crostó amb el seu recull de contes que, de ben segur, segueixen la línia del que durant un bon temps va ser el bloc que escrivia i que ara ha abandonat per un twitter que tampoc té desperdici. Guionista del Crackòvia, Polònia o Buenafuente és, a més, un dels responsables de La Segona Hora, a RAC1. Jair Domínguez és el protagonista d’una nova entrega de ‘30 minuts musicals amb’ i ens porta una llista que ha titulat ‘Cançons per abans d'atracar un banc’. Un exercici de violència gratuïta i sense sentit amb noms com Lou Reed, Jeff Buckley, Karate o Radiohead

Cançons per abans d'atracar un banc

Hola, amics,

Us he fet una llista que he titulat "Cançons per abans d'atracar un banc". Són cançons que em motiven a fer grans coses. Crec que tenen un punt de violència i perversitat molt adient per cometre actes d'ultraviolència. No hi busqueu criteri: no n'hi ha.

Jair Domínguez


1 comentari:

ZuhaitzV ha dit...

Un llistarracu.

Karate és un grup oblidadíssim, aquest tema de Jeff Buckley és increïble i Snakecharmer és el que un amic meu anomena un "temarral".


salutacions normals!