22 de gen. 2010

RADIOHEAD PER HAITÍ

Els de Thom Yorke i companyia no serien una banda precisament fàcil de veure. Vaja, que no són d'aquells grups que fan 100 concerts a l'any, al contrari, giren quan toca i poca cosa més. La notícia que podeu veure des de fa uns dies a la seva plana web i al facebook oficial dels d'Oxford és que els Radiohead treuen la seva cara més solidària per recaptar fons per reconstruir el desbastat país d'Haití. I com ja van fer amb el seu darrer treball, on cadascú pagava el que volia pel disc, els britànics han apostat per fer quelcom original a l'hora de repartir les entrades: els tiquets entren a subhasta, així que qui pagui més s'emporta les entrades. En fi, que la notícia és molt bonica i els Radiohead molt solidaris, però nosaltres no hi anirem, clar que és aquest proper diumenge a L.A. L'anunci i el link per les entrades, després del 'llegir més'

Radiohead for Haiti
We're doing a show this Sunday (24th January) to raise funds for the relief effort in Haiti. The venue is The Music Box Theatre at The Fonda in Los Angeles, doors at 7pm. All proceeds are going to the Oxfam Haiti relief fund. We're trying to raise as much money as possible, so tickets will be sold by auction at this site from 8pm tonight until 11am Saturday (PST).

Que voleu comprar els tiquets? Doncs aquí.

2 comentaris:

Pau Vallvé ha dit...

Sort en tindrem dilluns del YouTube! I com que estan a l'estudi gravant el nou disc a veure si en deixen caure alguna de nova! Dilluns YouTube!

Christian ha dit...

Jo estaria disposat a pagar bastants diners per la causa i per veure Radiohead, tot plegat. Tant de bo els grans grups agafessin exemple..