8 de gen. 2010

A OBAMA NO LI AGRADA LOST?

Portem des de maig esperant, l'ABC va marcar el 2 de Febrer del 2010 com la data màgica on sortiríem de dubtes (o no) i veuríem el final d'aquesta droga anomenada LOST. Però això perilla, la cadena americana s'està plantejant enrederir l'estrena de l'última temporada.

El perquè a aquest càstig és degut a l'estimat Obama, la Casa Blanca ha planificat fer el discurs sobre l'Estat de la Unió (una d'aquestes coses yankees que tant els hi agraden) el 26 de gener o el 2 de febrer. Davant d'això. l'ABC no vol boicotejar-se la seva nit i ha optat per moure el retorn al 9 de Febrer si finalment coincideixen dates.

Els fans de LOST ja han reaccionat davant l'amenaça i han creat grups de protesta via Facebook i Twitter. Esperem que escoltin les seves queixes, que a Obama li agradi LOST i ens permeti gaudir el proper 2 de febrer de l'inici del fí de la tercera millor sèrie de la història televisiva.

6 comentaris:

Laia i Mir ha dit...

Apart de que el fet en sí és gravíssim i no sé pot permitir, al cartell de la final season hi ha FINS A DOS (com a mínim) spoilers enormes

JoanXa ha dit...

mmm..és veritat es veuen els pits d'en Jack, que confirmen la seva bisexualitat

Anònim ha dit...

...lost la tercera millor serie de la historia. hi estic d'acord. per mi la millor es friends i la segona porca miseria.
Les altres candidates al podi per GN son...?

JG ha dit...

No sé que pensa en JoanXa respecte al segon lloc, el primer segur que el reserva per a Band Of Brothers

JoanXa ha dit...

the wire

Muntsa ha dit...

Aquí, l'únic que importa és que Sayid sembla que ha sobreviscut! :D