8 de gen. 2010

L'OPORTUNISTA: ANY NOU, NOVES PROMOCIONS


Hola benaventurats amics, primer de tot: feliç 2010! Em trobàveu a faltar? Avui us porto unes promocions dignes d’aprofitar ara que comença l'any. Desitjo que el 2010 sigui un any molt oportunista i esperem poder desfer la crisi aquesta que ens envaeix amb bones promocions i sobretot amb molta cultura per a tots. I per això avui, sent el primer oportunista de l’any, parlem de dues promocions molt dignes d’aprofitar: la Filmoteca de Catalunya i el MACBA. Ja sabeu, si voleu, després del ‘llegir més’, trobareu tota la informació.
Abonaments de la Filmoteca de Catalunya:

Per la Filmoteca, hi ha diversos tipus d’abonaments que faran que si t’agrada el cinema estalviïs diners, però el que és important és que els compris aviat, que així tindràs més temps per gaudir-los.
Abonament de 50 sessions: 50€ i si ets membre del TR3SC tens, a més a més, el 20% de descompte.
Disponible des de l'1 de desembre fins el 31 de maig 2010

També hi ha un abonament de 10 sessions per tan sols 18€ que es ven durant tot l’any.

Abonaments MACBA:
Una altra aposta per la cultura, aquesta vegada en un altre format, és sens dubte el MACBA i sí senyors, el MACBA també té les seves promocions.
Ja està disponible el 'passi', un carnet que et permetrà visitar les exposicions temporals i la Col·lecció MACBA durant tot un any (a partir de la data de compra), tantes vegades com vulguis, per només 12 €.

Doncs això, feliç 2010 cultural!