14 de gen. 2010

L'OPORTUNISTA: TAST DE VI GRATUÏT

Us agrada el vi? El bon vi català? Doncs esteu de sort perquè a l'oportunista d'avui us fem arribar una invitació a un tast de vins i sí, sí, és gratuït!
Les bones persones de DO Catalunya ens conviden el proper dimecres 27 de gener a un tast de vins gratuït per a tots, a partir de 18 anys, és clar. El tast tindrà lloc a Les Cotxeres de Sants, c/Sants 79-83, en dos horaris: a partir de les 18.30h i la segona a les 20h.
Teniu més detalls després del ‘llegir més’.

Si hi voleu anar tan sols heu de seguir aquest enllaç, deixar les vostres dades i triar l’horari que us vagi millor. A més a més, els amics de DO Catalunya sortejaran lots de vins per a tots els participants.
És una bona oportunitat per a fer un tast de vins de la nostra terra, passar una bona estona, aprendre i qui sap? Potser endur-nos un bon lot de vins a casa!

La DO Catalunya compta amb 60.000 hectàrees a tota Catalunya i la veritat és que amb promocions com aquesta podem comprovar fàcilment que tenen una visió innovadora i creativa del vi i del negoci. Teniu més informació sobre DO Catalunya al Facebook i a la seva pàgina web.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt interessant!

Anònim ha dit...

no n'hi ha de gintònics?

Gent Normal ha dit...

home, de gintonics seria un perill!

Xavi ha dit...

ufff, alcohol gratis... això pot ser un perill

Anònim ha dit...

Uitant que se'n fande gintònics... visiteu http://www.kanbakus.com. La Sònia en fa molts i per tot arreu!