28 de gen. 2010

LA LLISTA DEL PAU, EL VÍDEO DE LA MARIA


Ens acostumen a agradar els projectes on hi participa Pau Vallvé, músic polifacètic, multinstrumentista i acostumat a estar implicat en un no parar d’històries (a banda de ser fan de LOST). El reconeixement públic li va arribar de la mà del darrer treball del seu alter-ego, Estanislau Verdet, però ja fa temps que el veiem pels escenaris, ja sigui en solitari o amb U_mä . A banda de tocar, també autogestiona el seu propi segell discogràfic, Amniotic Records o el seu web, sempre des d’una optica lo-fi i underground. Mentre prepara el que serà el seu nou disc, ens obsequia amb una entrada recent del seu bloc personal on llegim la seva particular llista del millor de la dècada passada, una cosa que al Gent Normal no hem fet per mandra. I ja quan acabavem d'escriure aquest post, ens arriba el darrer vídeo de la la seva parella, Maria Coma, l'altre 50% d'U_mä i a la que properament veureu en un post especial en aquest bloc. Clickeu a llegir més i trobareu la llista del Pau i el vídeo de la Maria

Un fet que ens agrada molt de la llista del Pau és que no està classificada ni ordenada. Són, simplement els discs que ell ha escoltat més: “Com que no m'he sentit tota la música feta a l'univers i com que hi ha gustos per a tot, crec que més que dir que aquests són els millors discs de la dècada (com diuen en alguns llocs), prefereixo dir que són els que més m'he posat”, explica Vallvé. Una bona filosofia, sens dubte. La llista inclou coses esperades (tots els discs editats per Radiohead, com no, The Silver Mount Zion, Grizzly Bear, Surfjan Stevens, Sunny Day Real State o Los Planetas), discos d’aquí (Antònia Font, Mishima, Adrià Puntí o el grandiós Quimi Portet) i altres que no els imaginàvem (Deftones, per exemple). En fi, que la llista està molt bé perquè en Pau ha aportat l’enllaç de cada disc a l’Spotify, una currada que podeu llegir aquí


3 comentaris:

Carles ha dit...

Aquests dos són uns cracks! Heu vist Maria Coma en directe? Com canta! I el Pau Vallvé toca la bateria de la hòstia! I el cabró s'ho tenia molt amagat això! Ara diu que l'Estanislau Verdet s'acaba i farà coses del seu rollo, bona notícia! Una parella que farà grans coses! Pot ser que el que toqui amb ells el baix sigui el del vinilo?

ZuhaitzV ha dit...

Aquest tio és molt bo, i encara més important, molt i molt llest. És una gran estratègia de màrqueting posar TV3 al 60% de les cançons... i acabaràs anant!

A mi no em sorprèn això de Deftones. De fet és un molt bon disc, i el Sr. Vallvé té un passat heavy.

La Maria Coma també ho fa molt bé, però hi ha algun vídeo penjat per internet on... bueno.

Bon web! (i barca nova)

Ens llegim.

Miquel ha dit...

No se quin vídeo hauràs vist, però he estat a dos concerts seus i de debò que toca el piano i canta que al·lucines. És dels músics d'aquest país que he flipat més com toquen, tan ella com ell.