21 de gen. 2010

EL REMEI DEFINITIU CONTRA L'AVORRIMENT


El 2009 abans d'apagar-se ens va deixar una última perla televisiva, Misfits. No ens equivoquem, no parlem del grup punk de finals dels 70, encara que podem trobar similituds en l'actitud irresponsable i anàrquica dels seus protagonistes, parlem d'una comèdia dramàtica molt fina des de UK. Indispensable.

Misfits gira al voltant d'un grup de joves delinqüents, que expien els seus pecats contra la societat fent hores de treball per la comunitat, fins ara tot és bastant topicazo, però una estranya tempesta els hi atorgarà poders, poders d'acord a les seves personalitats i fins aquí es pot llegir, tot el que segueix ho heu de veure. Un avís, això no és Heroes

Diàlegs enginyosos, personatges estereotipats, situacions absurdes, conflictes i el millor amb diferencia de la sèrie, Nathan (Robert Sheehan un actoràs), un noi mal educat, irònic i fatxenda, la salsa de Misfits, un no parar de riure.Durant els sis episodis de la primera temporada (45 minuts cadascun), la trama evoluciona amb fluïdesa i es torna poc previsible, sorprenent-nos a cada episodi (sobretot a partir del quart). La realització està molt cuidada, plans dinàmics i estètics, la música molt ben triada i amb força protagonisme. Una sèrie que comença bé i acaba millor.

La responsable de tot plegat és la productora anglesa Clerkenwell Films, que ha produït Misfits per la cadena privada C4, aquesta després del gran èxit de la primera temporada ja n'ha encarregat una segona, però encara no hi ha data d'estrena.

No tot comença i acaba als states, novament des d'Anglaterra ens arriba una sèrie fantàstica, dinàmica, atrevida, explicita i molt divertida, tot una troballa, així que ja trigueu en començar a descarregar Misfits (en VO si-us-plau), ens ho agraireu molt i si no...4 comentaris:

Lluís Huedo ha dit...

FAN total.

Anònim ha dit...

Bonissíma!!! i el gif també XDDD

Christian ha dit...

Merda! Aquesta no la sabia, necessito més temps per veure-les totes xD

Christian ha dit...

Merda! Primer capítol ja vist, i m'he enganxat... t'odio joanxa!!! :)