14 de des. 2009

VIVA LAS VEGAS! (CRÒNICA + VIDEO)


Qui: Nueva Vulcano, Unfinished Sympathy, Two Dead Cats, Vistalegre, Bullit, Domino
On: Las Vegas, Sant Feliu de Guíxols
Quan: dilluns 7 de desembre
Eurus: 10

No sé si és la tramontana o les braves del Corsari, però del cert és que els concerts de Sant Feliu de Guíxols acostumen a ser memorables. Aquest mini festival d'un dia, amb un cartell confeccionat a base d'amigos va recordar molt a antigues edicions del festival de Sant Feliu, els de just abans i després de desaparèixer la paraula hardcore del nom del festival. Dels festivals de guerres d'aigua al camp de fútbol o partidets indoor al pavelló.

Primerament, me n'alegro moltíssim d'aquestes 450 persones que es varen desplaçar un dilluns de desembre que a sobre era pont, a recolzar aquest festival de política DIY.
Després tocaria comentar lo dels grups i tal, però bé, se'm va acudir grabar-vos-ho per a que ho poguéssiu viure o reviure-ho vosaltres mateixos.
Dir que necessito disculpar-me, aquest vídeo era de proba, així que tampoc ha sortit molt bé, a més a més he aprés una gran lliçó: no grabar amb més de quatre cubates a sobre.
Preneu-vos-ho com el que és. Era penjar-lo o no, i ja que hi és, tot i no ser molt bo, doncs el pengem,
No acostumo a fer agraïments, però és que aquí m'hi sento obligat.
Agraïr amb força la gent de l'Atzavara per la seva lluita constant en el Sant Feliu Fest però també pels molts concert que ens han procurat o procuren.
A les bandes, per tocar desinteressadament. Perdó, amb molt d'interès però no econòmic.
I també a en Gerard Ferrer Panicot, a quí li he "robat" la foto del facebook! Gràcies per avançat! (per la cessió, s'entén)

I sobretot, gracies a tots els que éreu allà per que, ja quasi al descompte de l'any, s'ha aconseguit el millor esdeveniment de l'any.

Que més es pot demanar? Grandíssimes bandes, gran organització, gran sala, gran públic, grans braves del corsari!