4 de des. 2009

SUNDANCE FILM FESTIVAL ANUNCIA EL FILM D'ANIMAL COLLECTIVE

Si el desembre passat Avey Tare sorprenia a tothom anunciant que Animal Collective estava treballant en una pel·lícula, ara Sundance en revela la estrena.
Avey Tare, membre del grup, va avisar que Animal Collective estava juntament amb Danny Perez, qui ja ha realitzat un videoclip per la banda, realitzant un film experimental i psicodèlic, un concepte de “tour documentary” diferent al que estem acostumats, algo més semblant a 'Space Is the Place'. El que havia de ser un film conjunt, al final ha esdevingut un film influenciat per Animal Collective però on només hi posarà la banda sonora conductora de la pel·lícula.
Copy and paste de festival.Sundance.org:

- ODDSAC / USA (Director: Daniel Perez)–An earthy, psychedelic experimental narrative infused with the band, Animal Collective's aural and musical sensibilities. World Premiere -

Aprofito també per dir que a la ullada que li he fet a la web, he pogut divisar la estrena (a Nord Amèrica, també ha passat per San Sebsatià, entre d'altres) de Shock Doctrine, la darrera pel·lícula (en realitat està categoritzada com a documental, un documental per la televisió britànica) de Michael Winterbottom (9 songs, Camino a Guatánamo, entre d'altres) i Mat Whitecross (qui codirigí Camino a Guantánamo i qui ha editat i produït altres pel·ícules de Winterbottom) basada en el llibre de la canadenca Naomi Klein (No Logo, Paidós 2002) del mateix títol, i editat en castellà com a La doctrina del Shock (Paidós, 2007). Dir que les expectatives del que en pot sortir d'aquest duo son grans.
Aquest és el copy and paste del festival.Sundance.org: respecte a Shock Doctrine:
- Shock Doctrine / USA (Directors: Michael Winterbottom and Mat Whitecross)–Closely based on the book by award-winning journalist Naomi Klein, Shock Doctrine exposes how shock is used to implement economic policy in vulnerable environments. North American Premiere -