7 de des. 2009

RIVERS CUOMO (WEEZER) A L'HOSPITAL

Els meus companys d'aquesta santa web són uns descreguts que no adoren, com tota persona amb dos dits de seny i dues orelles ben sintonitzades hauria de fer, a Rivers Cuomo i als seus Weezer. Per cert, quan parlem de els seus Weezer no estem utilitzant un recurs literari. Sí, són seus i ell n'és l'únic membre fundador del grup que encara està a Weezer. El cert és que el bo d'en Rivers Cuomo no para de sorprendre'ns, a dies per coses bones -per exemple quan fa cançons majúscules com “(If You're Wondering If I Want You To) I Want You To”- altres per notícies surrealistes – com que serà part important del proper disc de Katy Perry- o per WTF? diversos, si escoltem les seves versions en directe de Lady Gaga. Realment en Cuomo s'ha tornat un geek que no pot parar quiet i que, sovint, acaba donant massa la nota. Però vaja, que avui la notícia que llegim a JNSP no és per fer broma: l'autobús que transportava als Weezer de Toronto a Boston ha tingut un accident i Rivers es troba a l'hospital.

Segons explica l'NME, l'autobús de la banda californiana va relliscar enmig de l'autopista per culpa del gel a la carretera, va xocar amb dos pals de telefon i va acabar a la vorera. El resultat? Rivers Cuomo i la cangur de la seva filla a l'hospital (la resta de familia i de banda es troben perfectament). Sembla que el cantant, guitarrista i compositor de Weezer es troba bé i només tindria tocades les costelles. Imaginem que el principal mal gust de boca de Cuomo l'ha deixat les hores que van tardar a treure'l de l'autobús accidentat, ja que van fallar els sistemes elèctrics i en Rivers no podria no moure's ni cridar pels forts dolors a les costelles. La veritat és que l'escena posa els pels de punta als fans de Weezer.
És el de menys, però és evident. La gira nord-americana de presentació de Ratitude (Geffen, 09) s'ha cancel·lat fins a nova ordre.