11 de des. 2009

"RATITA... MUEVE TU COLITA"

Els llangardaixos estan entre nosaltres, mai han marxat, porten vivint a la terra des dels 80, però ara ha arribat el moment. La humanitat s'acosta a la seva fi, no pel canvi climàtic o la nena de Rajoy, el món s'acaba perquè ells ho han decidit, la invasió està en marxa. V ha tornat amb força per quedar-se.


El 1983 ens va arribar la primera onejada, Donovan (Mark Singer) i el seu nemesi Diana (Jane Badler) van lliurar una dura batalla que duraria fins el 85 quan misteriosament l'operació seria cancel·lada. Però alguna cosa va quedar i de la mà de l'ABC, V 2009 és una realitat.

La cadena americana ens ha donat un tastet del que ens espera, una presentació de quatre episodis per començar a intuir per on van els trets. O en aquest cas les sargantanes. La primera sorpresa arriba quan ens trobem amb Elisabeth Mitchell (Juliet de LOST) en el paper de mare separada i agent de l'FBI. Em canviat a Donovan per Juliet (Erica en realitat, però pels incondicionals de LOST sempre serà l'enigmàtica Juiet) i a Diana per Anna (Morena Baccarain). Antagonisme femení per portar el pes de la serie, tot un encert, prou de mascles alfa, estem al segle XXI.

El primer episodi és el que tots esperem, arribada i presentació de personatges, correcte. El segon serveix per donar més context, però el tercer és una meravella, d'aquells que fan que en vulguis més. Finalment el quart deixa les portes obertes al que ens espera a partir del proper 30 de Març del 2010.

L'ABC amb V comença a posar les bases per seguir tenint una serie de culte un cop LOST finalitzi (atents al proper 2 de Febrer). La parada de la serie després de només quatre episodis és degut a la celebració dels Jocs Olímpics d'hivern, dels quals l'ABC en té els drets d'emissió i desplaçaria la sèrie fora del primetime televisiu, i la cadena vol rendibilitzar la sèrie i la cuidarà amb molt de carinyo per fer-ne'n un èxit. D'altra banda, després d'aquestes quatre setmanes tenen suficients dades d'audiència per preparar la tornada, polir guions, personatges i fer una campanya d'SPAM a l'estil yankee.

V ha tornat i tot senyala que ho ha fet per quedar-se durant molt de temps, esperem que els guions siguin prou bons i ens regalin una gran serie a l'alçada de la que tots em magnificat en el nostre imaginari dels 80. Han arribat, però això és tot just el començament...

Enllaços d'interès:
Web oficial i spoiler!!!
Fitxa completa

2 comentaris:

Os-K-r ha dit...

Mm.. no m'acaba de fer el pes el remake.. he vist el pilot i no sé.. m'ha semblat una mica "traído por los pelos".

Potser hauré de mirar-ne algún més :)

JG ha dit...

A mi el que hem preucupa és que -tal i com ens ha explicat un amic al twitter- el fet que Juliet de LOST surti a V pugui ser una mega-spoiler de la sisena de LOST