3 de des. 2009

MUJERES A LA DIESEL SENSE COMPRAR


Qui: Mujeres
On: Botiga Diesel de Pg. de Gràcia
Quan: dimecres 2 de desembre
Eurus: gratis amb invitació

Es veu que Diesel vol ser guai, o com a mínim ho intenta. Amb aquest propòsit, els Mujeres varen tocar aquest dimecres 2 de desembre a la botiga que Diesel té al Passeig de Gràcia. Haig de dir que era el primer cop que entrava a aquesta botiga, i no em refereixo a aquesta específicament, sinó a Diesel en conjunt... i segurament l'última, a no ser que facin més coses com aquesta amb barra lliure.

Havia de començar a les 21 però a aquella hora encara estaven amb les proves de só així que vam esperar i esperar fora (suposàvem que a dins no es podria fumar) fins que: oh! veiem gent a dins amb cerveses! Així que vam entrar corrent per tal d'intuir on era la barra, al final de tot de la botiga,ja que així et feien passejar per la botiga a comprovar el gènere. A la part de dalt hi havia un parell de minúscules barres, una per cervesa (la marca és aquella verda) i una de cóctails també promocionats per dues o tres marques alcohòliques. Total que amb tanta espera ja ens varem pimplar un parell de cerveses gratis abans. A considerar que no varem ser els únic que varem beure, no, tot el contrari, la gent anava amb els cóctails que feia por.
En una d'aquestes Mujeres va començar a tocar.


Combinat de bona combinació

Ja és vox pópuli que als concerts de Mujeres (que per qui no ho sàpiga no hi ha ni una dona, ni mitja) acostuma ha haver-hi un sector femení important, i aquí també, corroborat per les fotografies.
El grup repassar el seu repertori i van incorporar, que com m'han comentat, és habitual, les versions de "Vampiresa Mujer" de Jonathan Richman i "Run Run Run" de la Velvet Underground & Nico. La festeta va estar prou bé, l'únic que ens va faltar va ser que fos un dimecres, això un divendres o dissabte hauria entrat molt millor.
També varem estar espectant al que pogués conduir la mescla de Mujeres + Alcohol gratis + moltíssima roba i objectes prènsils i llençables...però repetim: lamentablement era dimecres i estava començant la història. Començant i acabant, ja que després no hi havia res a fer. L'únic que varem veure volar va ser una cervesa mig plena (és el que té que siguin gratis) des de primera fila al bulto. Bé, no és exacte, la mirada "assassina" va enfocar i llençar l'ampolla amb molt objectiu, però és lleig assenyalar.

En fi, una bona excusa per sortir de casa un dimecres i tornar amb un somriure. Llàstima que els que volien anar a The Antlers (22 euracos!) a l'Apolo (o la [2], no ho recordo) varen marxar abans de que comencés Mujeres.