7 de des. 2009

L'ÚLTIMA MERAVELLA DE L'HBO


Estem d'enhorabona, l'HBO (la millor productora de sèries dels states) torna a col·laborar amb Tom Hanks i Steven Spielberg. Això només pot voler dir una cosa, nova mini-sèrie sobre la 2a Guerra Mundial.

Després de l'excel·lent, sublim, magistral, espectacular (afegiu tot allò positiu que us passi pel cap) Band of Brothers (2001), el duet ha decidit produir The Pacific, on veurem les peripècies de la 1ª divisió de Marines dels USA contra l'imperi Japonès. Guadalcanal, Cabo Gloucester, Peleliu, Iwo Jima i Okinawa ens esperen.

El guió es basarà en dos llibres escrits per ex-marines americans, With the Old Breed d'Eugene Sledge i Helmet for My Pillow de Robert Leckie. Si ens fiem del vist a Band of Brothers (us he dit que és molt bona?), no ens hauríem de preocupar d'un empatxament de patriotisme yankee, a diferencia del primer projecte de Hanks i Spielberg sobre la 2a GM (Salvar al soldado Ryan (1998)), que era un producte propagandístic de consum massiu. Serà interessant veure com "tracten" les bombes atòmiques.

L'estrena s'espera per març de l'any que ve, així que afileu els Megauploads i Rapidshares per que 2010 es presenta com un any de gran collita.

Enllaços d'interès:
Web oficial i trailer!!!
Fitxa completa

1 comentari:

JG ha dit...

BOB, la segona millor sèrie de la història. MIL ganes de veure aquesta!!!!!!