19 de des. 2009

LA SALA RAZZMATAZZ PRESENTA EL SEU MILLOR DE L'ANY

La saga continua... L'incombustible Amable s'ha tornat a tancar en l'estudi per a gravar en directe i sense talls el tradicional dj mix de 'sa casa', el Razzmatazz.
Una selecció de les cançons que han sonat en la seua cabina durant aquest any conforma aquest Razzmatazz '09, que es presenta com una oportunitat d'or per a prendre-li la temperatura a l'escena indie pop i rock actual, on, com ve sent habitual, les guitarres i l'electrònica viuen un tendre idili. Dels debuts més sorprenents de l'any -The XX, The Pains Of Being Pure At Heart o Empire of The Sun- fins als més consolidats -Phoenix, The Horrors o Mando Diao-, passant per la sempre present collita nacional -Love of Lesbian (amb una remescla inèdita del mateix Amable junt a Dj Niño)- o per l'aposta personal d'Amable, The Leadings. Com a guinda i grata sorpressa, la sessió inclou una remescla del seu company de cabina i resident també del Razz Club, Dj Gato, dels anglesos The Chemistry Set.
La presentació del disc tindrà lloc aquest dissabte, 19 de desembre, al RazzClub amb Amable i el dúo The Raveonettes en directe. si sou dels 500 primers, l'entrada inclou el CD i una consumició per 20 euros!