28 de des. 2009

JOE CREPUSCULO MOLA

Aquesta és la conclusió a la qual han arribat després d'un minuciós (i
estricte) estudi els membres de l'lL'H. A partir de les resolucions d'aquesta rigorosa investigació, no podem fer res més que rendir-nos a l'evidència: Joe Crepusculo mola, i per això el nomenem artista de l'any. Què coi de l'any, de la dècada. A més, ja no cal que fem ni llistes ni res per classificar-ho, que són un pal. Ell és el millor en tot. Ell és música. Gràcies Joël!
A Gent Normal ens avancem, som els primers a publicar-ho i els primers a anunciar-ho públicament: ens unim a la causa! A partir d'ara Joe Crepusculo ens agrada i tot el que faci aquest home serà bo, o més que bo, fins i tot molón.

Són moltes les discussions que hi havia fins a dia d'avui per determinar si Joe Crepusculo fa música o només basura, sobre si realment agrada o la gent només afirma agradar-li per inèrcia o proselitisme. El dubte, per fi avui, ha quedat resolt. Això sí, cal fer un petit aclariment, el fet de que en SuperCrepus moli, no vol dir que Camela també hagi de molar. Degut a les hores de debat que la junta general del IL'H portaven a sobre no han acabat de decidir sobre aquest cas. Kiko i Shara serien els següents a entrar en aquest club selecte.

Així doncs, volem demanar disculpes als fans d'en Joe per haver-nos-hi cagat fins ara, i sobretot retirar tot el que hem dit, estavem sota la influència de ningú, era pura innocència i us donem les gràcies per fer-nos veure la llum.

2 comentaris:

Míriam Gómez ha dit...

inoceeeeents??
;P

Anònim ha dit...

Si ens posem a parlar de cançons i no de tonteries, Supercrepus ´´es un disc``as, emocionant, urgent i afilat com el ganivet d'un quinqui, no puc dir el mateix de Chill-Out, un disc absolutament gratuit i prescindible.