18 de des. 2009

JA TENIM GUANYADORS

Ja tenim guanyadors del sorteig de 5 cd's de cançons de nadales d'Anímic i El Petit de Cal Eril i que us regalàvem gràcies a la cortesia dels amics de Bankrobber. Els afortunats i afortunades són:

Diana Yuste
Silvia Parera
Ricard
Helena Badia
Martina


A destacar el missatge que ens ha deixat la Martina (que per cert, hem descobert la persona que s'amaga darrere aquest AKA), que des ja, som fans seus i la volem entrevistar!

El pitjor regal va venir disfressat del millor regal... Tenia 15 anys i aspiracions a rocknroll star. Aquell nadal va caure una guitarra elèctrica amb un ampli i un pedal de distorsió de color morat (i quin pedal...), era el millor regal que m'havien fet mai (gairebé van aconseguir que oblidés aquella màquina de fer cotó de sucre que vaig posar a la carta dels reisnosónelspares cada any dels 4 als 10 aprox. i que no va arribar mai, encara arrosego el trauma, no puc apropar-me a 100 metres d'una fira), però aquella guitarra, amb els anys, s'ha materialitzat en frustració, cada vegada que la miro, allà al racó, darrera la porta, em recorda el que mai he arribat a ser, de fet, no sé tocar ni un sibemol (existeix?) ella és la que em recorda com em costa la constància i com m'he conformat amb el que se m'ha creuat davant. Mmm, potser més que escriure aquí hauria d'anar al psicoanalista, merda, el que ha donat de sí una pregunta tan inofensiva...

1 comentari:

Martina ha dit...

Ohhhh!!! (llàgrimes als ulls...) Mai m'havia tocat res! Sí, aquest era un altre capítol dels traumes de la Martina... gràcies, gràcies, gràcies.
Petons a tota la gent normal.