2 de des. 2009

ESPECIAL PRIMAVERA CLUB 2009 (IV)

 
L'última i esperadíssima quarta entrega de l'Especial Primavera Cub '09 ha arribat, i això tot i poder significar una mala notícia no ho és, perquè significa que tant sols falta una setmana (a data de la publicació d'aquest post) per que comenci el festival. Així doncs, com bé recomenava a la primera part de l'especial, aquí va la preparació per afrontar, amb dignitat, el PC.(ve de PART III, i abans de la PART I i de la PART II)

Això ho farem així, primer el totxo amb les captures de pantalla del google maps i després el resum. No us pregunteu el perquè del totxo: em pagan per paraules.

Notes: els llocs nombrats estan ubicats al mapa, els parèntesis al costat dels noms de les bandes indiquen en quina Part de l'Especial podeu trobar l'explicació-resum del grup. Aclarar, també, que l'organizació (els del Primavera) es reserven el dret a modificar el concerts, nosaltres no serem menys: també ens reservem el dret a modificar el recorregut. Si us trobeu a una sala que no pertoca, veient un grup que no us pertany, ens en rentem les mans. I ah! el vostre fetge és vostre, no nostre, bebeu en moderació, no us ho acabeu tot: compartiu. Per acabar, recordar que totes les hores són en horari local de Barcelona (GMT+1), ho dic pels que vingueu de fora (com ara de l'Hospitalet o de St. Cugat) no fos cas.

Afegir, pels despistats, la nota oficial dels del Primavera respecte a l'intercanvi d'entrades per les pulseres del festival:

- La recollida de les entrades adquirides per mitjà de la xarxa Ticketmaster (venda telefònica i venda per internet), PayPal i les invitacions, així com l'intercanvi dels abonaments per les polseres necessàries per accedir al festival podrà fer-se a les següents sales i horaris: tota l'operativa es portarà a terme a la sala Apolo.

Dimarts 8 de desembre: de 18.00 a 22:00 h

Dimecres 9 de desembre: de 19.00 a 23.00 h

Dijous 10 de desembre: de 17.00 a 01.00 h

Divendres 11 de desembre: de 15.00 a 02.00 h

Dissabte 12 de desembre: de 15.00 a 02.00 h

Diumenge 13 de desembre: de 19.00 a 23.00 h


També és més que probable que durant el festival la gent de l'organització vagi enviant notícies a través del seu twitter, així que us recomano estar-hi conectats via telèfon mòbil.


La Barcelona del Primavera Club

Dimecres és fàcil, no? Tot és a l'Apolo. L'únic a dir és que jo no em perdria cap dels tres concerts. Hi veurem The Pastels, The Black Heart Procession i Health (II).

Dijous. Aquí comença la diversió.
S'ha de començar a les 18h a un bar per les rodalies de Jaume I - Correus (aquest us el deixo triar per que no us sentiu molt desplaçat així d'entrada) per fer una birra i arribar a les 19h a la sala Monasterio on hi ha Me & The Bees, per acte seguit, a les 19:45 sortir corrent i anar amb el temps just a Sidecar. La millor opció és anar caminant. A Sidecar ens trobarem amb Beach House (II), el qual s'ha de comprobar quant de bo és el seu directe, i segons, sortirem al cap de mitja hora a fer una cervesa al bar Ramón (ull, no es diu bar Ramóm, es diu Escut d'or!), sino, si val molt la pena, ens aguantarem i demanem una San Miguel allà.
Sense deixar la plaça reial, anem al Jamboree, per a les 21h clavades, estar a Za! (II) ja que a part d'imperdibles, és més que probable que comencin amb "Buggamaistah" i això no us ho voldreu perdre.
No tindrem altre remei que, en acabar, tornar a veure el nostre amic Ramón, aconsello deixar-se de tonteries i demanar un cubata, però ràpid, que a les 22:30, al jamboree mateix estan els Zs (II) i aquest no venen cada dia!! Doncs això, a les 22:30 al Jamboree per veure Zs, i, sobretot, res de marxar a mig concert, no no no, tot sencer com bons minyons.
A les 23:30h s'ha d'estar a La [2] per veure Smoking Bambino, però de camí recomano comprar un kebbab caminador, i així, calladets: xino xano fent via cap a La [2].
A continuació, un cop acabat el bolo de Smoking Bambino, reprenem el c/ Nou de la rambla per anar al Bar sense nom (última hora: em diuen que sí, que finalment té nom, però: i què?) a fer un cubata, un cubata dels bons! A la una tornarem a veure Health (II) a l'Apolo i tant "ricamente", oiga. Com que Health ens farà cremar bé l'alcohol, no ens quedarà més remei que en acabar el concert, sortir i tornar al Bar sense nom, rependre-ho on ho haviem deixat per reenfilar, a les 2:30, cap a l'Apolo, on Retribution Gospel Choir donaran el cierre de la nit.


Bikini a la part alta

Divendres, ens aixequem aviat, sobre les 13h-14h, quan estiguem dutxadets i dinats, prendrem el metro per anar a la sala Monasterio per veure La JR. (17h) com si fossin un grup de pop de sobre taula. En sortir tindrem temps per fer un café ben fet a la terrassa de la Monasterio fins les 18:15 quan agafarem el metro a Jaume I, la L4, direcció montanya (Joanic, horta, etc.) fins Passeig de gràcia, allà fem l'esplèndid transbord de passeig de gràcia i enllacem amb la L3 direcció Zona Universitaria, per baixar a Maria Cristina. Siguent divendres a quarts de 7, recomano fer un transbord més per agafar el Tram direcció Francesc Macià per baixar, finalment, a l'Illa Diagonal (la cantonada de l'Fnac) per, pas a pas, anar a la part posterior de l'edifici, on hi ha l'entrada de Bikini i on actua a les 19h Tara jane O'Neil. Ull, ni se us passi pel cap entrar a la puta illa, tot el que necessiteu ho trobareu a altres llocs, res de la Fnac, als concerts trobareu millors discos que allà, eviteu la parròquia capitalista com si fos la seu de la SGAE o una comissaria de la Guardia Civil. Directes a veure la Tara.

En acabar el concert, un cop maldit el transport públic i els 40 i tants minuts que ens haurà costat arribar (per no dir una hora), suggereixo agafar un taxi, sí, un taxi. Si l'emplenem ens costarà al voltant de dos eurus per persona, apart de que només tindrem 30' per moure'ns (recordeu que aquella zona és normal i freqüent agafar taxis, no hi ha d'haver cap problema, en cas contrari, el telefon és 933033033 i pels més previsors: radiotaxi033.com) per anar a la Plaça Reial. Furguson (II) és un dels damnificats del dia d'avui, són de Gurb, ja se'ls veurà. Els altres damnificats són A Place To Bury Strangers (III), que els deixarem pel dissabte. A Sidecar, a la mateixa hora, a les 20:30, toquen Chiquita y Chatarra (III). A la sortida podem passar-nos a saludar el nostre amic Ramón, a preguntar-li com va acabar la nit d'ahir, de pas que hi som, fem un cubatilla, però ràpid com un àpid, que So Cow (III) no espera a ningú. A Sidecar, a les 22h en punt, s'ha d'estar preparat per veure un dels millors concert, possiblement, del festival, tant que l'endemà repetirem, aviso.

L'últim esforç del dia, va, que ja ho tenim. A les 22:30h, al Jamboree: Ted Leo & the Pharmacists, no fa falta dir res més, no?
Després podem anar tranquilament a sopar de camí a l'Apolo-La [2]. No us endescuidessiu pas de parar a repostar abans d'entrar, la millor opció per a la nit serà l'Eusebio, i després seguirem (fent copes) a l'Apolo - La [2]. D'allà en sortirem cap a les 5h, però no us en preocupeu, després 12h de PC i amb la que portarem, l'endemà ningú s'enrecordarà.


d'oca a oca

Dissabte: Fred i Son comencen a les 5, així que tampoc cal matinar, ens podem aixecar a les 15h o 16h (recordeu que és bo dutxar-se cada dia, sobretot després de dies com el de divendres).
Un altre cop comencem a la monasterio on a les 17h hi tenim els fred i son. A les 17:30 (aprox) acabaran els fred i son, temps idoni per fer un café ràpid a la terrassa de Monasterio per tornar a entrar-hi a veure la Scout Niblett (III).
Després tenim un problema, i la seva solució la solucionaré sobre la marxa, perquè, què us penseu? a mi m'agrada improvisar! A la mateixa hora, a les 20:30, hi ha Atención Tsunami i Caballo trípode, el primer a Sidecar el segon a La Nau, Després s'ha d'anar a Sidecar a Cymbals Eat Guitars, així que el més fàcil i còmode és veure Atención Tsunami, però això ja es veurà.
Després estem una mica igual, tres grups a assistir a les 22h, però la resolució, per part meva, torna a ser fàcil. Port O'Brien es poden veure diumenge, i tranquilament, a l'igual que Standstill (III) que a més són de Barcelona, així que cap a Cymbals Eat Guitars (II). Veiem un tastet dels Cymbals abans de veure els super imperdibles Woods (II) a les 22:30h al Jamboree. Ja he dit que Woods són imperdibles, no? doncs això.
Amb calma, que el cansament s'acumula. Mengem bé, asseguts si podem, de camí a La [2]. Un algo, tampoc cal gran cosa, ja sabeu, per la Rambla del Rabal o així. Aquí haurem de valorar que pesa més si el (presumible) gran bolo del dia anterior de So Cow o el cansament i fam. La solució de l'equació ens donarà la puntualitat o no d'estar a les 00h a La [2], ja que pot ben ser arribar a mig concert de So Cow amb la panxa plena.
En acabar farem una fugida ràpida al Eusebio per repostar alcohol veloçment, ens hem de beure el combinat etílic com si fos un xarrup, a St. Hilari! i a la 1:20 entrar a l'Apolo per veure A Place To Bury Strangers i així acabarem la part grossa del Primavera Club "a lo grande" rebentant-nos els timpans.
Després amb lo que ens quedi de nosaltres mateixos ho repartirem generosament entre la barra i la pista de ball de l'Apolo i/o La [2].

Diumenge. Tanquem-ho bé, acabem el Primavera Club com s'ha de fer. Hi ha tres concerts, el primer a les 20h, així que no hi ha excusa. D'un en un tots tres.
A quarts de set s'ha d'estar bevent cerveses per la zona, al Bar sense nom o a l'eusebio per contrarrestar la resaca i estar com un pincell a les vuit a l'Apolo veient Port O'Brien (i que ningú faci la borma, si us plau, de qui dels dos s'ha de veure, si Port o Brien). Tot seguit un altre "tentempié" líquid per allà, ja sabeu aneu canviant de bar, que fa que s'alegri la cosa, i a les 21:30: Cass Maccombs. Repetirem la jugada abans de Standstill per poder entrar a "romper un silencio así no tiene perdón" com ningú.

Aquí s'acaba la cosa, així que tocarà retirada. Però no marxeu tristots, marxeu cap a casa tot cantant "Bona nit, molt bona nit, me'n vaig al llit estic borratxo soc feliç" (no és un suggeriment).


Ver PC en un mapa más grande

Ja ho heu vist, això és com els bons telenotícies, fidels a la realitat i amb sumari:
(anava a fer el símil amb un programa de cuina i els ingredients explicats al final, però ho he trobat de mal gust)

Dimecres 9:
20:00 - Apolo - The Pastels
21:30 - Apolo - Black Heart Procession
23: 30 - Apolo - Health

Dijous 10:
18:aprox - rodalies Jaume I - café
19:00 - Monasterio - Me And The Bees
20:00 - Sidecar - Beach House
20:40 - Bar Ramón - Cervesa
21:00 - Jamboree - Za!
22:00 - Bar Ramón - Cubata
22:30 - Jamboree - Zs
23:15 - c/ Nou de la Rambla - kebbab caminant
23:30 - La [2] - Smoking Bambino
00:15 - Bar sense nom - cubata/es
01:00 - Apolo - Health
02:00 - Bar sense nom - cubates
02:30 - Apolo - Retribution Gospel Choir
etc.

Divendres 11:
17:00 - Monasterio - La Jr
18:00 - terrassa del Monasterio - café
19:00 - Bikini - Tara Jane O'Neil
20:30 - Sidecar - Chiquita y Chatarra
21:15 - Bar Ramón - Cerveses
22:00 - Sidecar - So Cow
22:30 - Jamboree - Ted Leo & The Pharmacists
23:30 - Rambla del Rabal - sopar
00:30 - Bar Eusebio - cubates
02:00 - Apolo - La [2]

Dissabte 12:
17:00 - Monasterio - Fred i Son
17:45 - terrassa del Monasterio - café
18:30 - Monasterio - Scout Niblett
19:30 - Bar Ramón - cerveses
20:30 - Sidecar - Atención Tsunami
21:15 - Bar Ramón - cerveses
22:00 - Sidecar - Cymbals Eat Guitars
22:30 - Jambore - Woods
23:30 - Rambla del Rabal - sopar
00:00 - La [2] - So Cow
01:00 - Bar Eusebio - cubata
01:30 - La [2] - A Place To Bury Strangers
etc.

Diumenge 13:
19:00 - paral·lel - cerveses
20:00 - Apolo - Port O'Brien
21:30 - Apolo - Cass Mccombs
23:00 - Apolo - StandstillPer suar completament del que dic: horaris
Per no conduir borratxos: tmb

PART I · PART II · PART III

5 comentaris:

Anònim ha dit...

podues donar més info sobre la local.lització del bar ramon, el sense nom i l'eusebio? el sense nom no serà un kebab amb cubates a 3,5€?

Lluís Huedo ha dit...

Jjajaja.
Sí, sí.
Al mapa de google maps hi ha un link a sota per ampliar-ho a una finestra nova, allà trobaràs totes les adreces quasi correctes (els bars els he posat a ull).
I no, el "sense nom" no ofereix kebabs, per sort! És el que està just davant del Bagdad, com bé dic, les últimes informacions que m'han arribat, ara ja té nom, es veu que recentment li varen posar un retol.
El món ja no tornarà a ser el mateix. Primer el Big Bang i ara això…

Lluís Huedo ha dit...

Buf, jortografia
Disculpeu-me però en defensa meva dir que a les nou és molt aviat, i ahir Mujeres…

mir* ha dit...

Sospito que el bar de davant del Bagdad és el de l'Enriqueta, que té grup de fans al facebook i tot!

http://www.facebook.com/pages/Enriqueta-de-La-Chavala-bar-delante-del-Bagdad/46622464469?v=wall&ref=search

Lluís Huedo ha dit...

Síiiiiiiiiiiiiii