18 de des. 2009

CRÒNICA PRIMAVERA CLUB · DIMECRES (VIDEO)


Aquí teniu la crònica i el vídeo del primer dia del Primavera Club.
Com que el vídeo mostra una parcel·lació del que ha estat el festival, em sembla honrat afegir-hi unes línies per tal d'acabar d'arrodonir i apropar-me a la meva realitat, la experiència que ha suposat el el meu Primavera Club'09.

Va ser arribar a l'Apolo i veure una cua ben maca. Tocava intercanviar el paper que acredita que s'ha pagat l'abonament per la pulsereta que acredita que (has pagat) pots entrar als recintes on es celebrarà, durant el cap de setmana, el festival.

Avui toquen The Pastels, Black Hear Procession i Health, en aquest ordre. Amb la cua i les cerveses, entrem a la sala als segons. Els podria resumir amb un mot: correcte. No va ser cap meravella, tampoc ho esperàvem, sinó un concert bo d'un grup bo que en quan acabi d'escriure la crònica, segurament no el torni a recordar.

Tot i saben que dijous podria donar-se el cas (veien l'horari) que repetíssim, vam assistir a Health. Aquells que fa un parell d'anys varen sorprendre al Primavera Sound amb els seu directe epilèptic. varen demostrar que tot i tenir un bon directe, són presa de la sorpresa que provoquen en la "primera vegada".