9 de des. 2009

30 MINUTS MUSICALS AMB LA LYONA


La vam descobrir gràcies als primers videoclips que va fer pels Love Of Lesbian però ara la Marta Puig (aka Lyona) ja és coneguda per tothom, tant que l'entrevisten a El Periódico o li fan especials a l'Ànima. Sidonie, Los Seis Días o The New Raemon són algunes de les bandes que han confiat les seves cançons a Lyona perquè li posi les imatges. Una dissenyadora gràfica que, a banda dels seus videoclips, també té una particular marca de roba pròpia.

La secció d'aquesta quinzena dels 30 minuts de música la protagonitza la Lyona, que ens obsequia amb la seva particular llista per fer l'amor. Ens ho explica ella mateixaMusic To Make Love To Your Old Lady

"Aquests són els meus temes preferits per a fer l'amor, alguns els puc associar amb moments i persones, d'altres simplement amb fantasies per cumplir. Però tots ells tenen en comú un efecte afrodisíac per a les meves orelles".


Així doncs, ja ho sabeu, llum oberta o tancada, amb joguines o sense, però de banda sonora, les recomanacions de la Lyona.