23 de des. 2009

20 minuts de càstig, una visita al psiquiàtric

Avui us presentem una obra que no us deixarà indiferents. Tres històries independents però unides sobre la bogeria escrites, dirigides i interpretades per la companyia de teatre cia dos x u que es va crear recentment, al maig del 2009.

El Marc, la Júlia i el Xavier són tres amics i estudiants d’interpretació amb una enorme il·lusió per tirar endavant el seu primer projecte 20 minuts de càstig. Aquesta obra la podreu veure el proper divendres 25 de desembre a les 21:30 a la Fragua de Cornellà.

Després del llegir més podreu saber més sobre la obra.

20 minuts de càstig sónt tres històries independents entre elles però totes prou escruixidores, potents i dures. Tres vides ben diferents i amb un denominador en comú: la bogeria. Tres monòlegs que ens inviten a fer una visita a un psiquiàtric, particularment a una sala d’aquest hospital on els pacients es veuen obligats a estar-hi 20 minuts.

En aquestes tres sessions de 20 minuts cadascuna, es demostra que no estan tan allunyades entre elles paraules com ara l’esperança i la decepció, el plaer i el dolor, o bé l’amor i l’odi. Aquesta visita ens condueix des de la tendresa absoluta a l’amor malaltís, passant també per la perversió i el fàstic.

Monòlegs carregats de tristesa i dolor però tots ells plens de color i emoció. L’Àlex, la Nora i en Joan ens expliquen, des de la més propera intimitat i sinceritat, la seva història. Ens expliquen per què els ha tocat conviure amb la companyia més terrible i temuda: la bogeria.