30 de nov. 2009

Un clàssic que torna a la vida: TVE recupera La Bola de Cristal


Un dels mítics programes de Televisió Espanyola torna a veure la llum, i no podia ser un altre que La Bola de Cristal. A Gent Normal, que som uns addictes a la tele, no podem deixar l'oportunitat de repassar aquell mític programa que presentava l'Alaska (si, la mateixa que ara te un blog al diari digital del Losantos). Un programa que va marcar a la infantesa d'alguns dels aquí presents, producte d'una època en que a la tele s'hi feien propostes arriscades.

Fent una mica de memòria, ens podem enrecordar de personatges com Los Electroduendes i molts dels artistes que van passar per allà, com ara Santiago Auserón, líder de Radio Futura, Pedro Reyes o Pablo Carbonell. Des de Gent Normal aplaudim la iniciativa que ha tingut Televisió Espanyola per ajudar-nos a recordar un temps en que no teniem us de raó (i ara en tenim?) i la nostra major preocupació era jugar amb els He-Man i el seus companys i jugar a futbol al pati de l'escola, a més de veure la tele embovats per tota aquella amalgama de personatges que passaven per aquest programa. Per acabar-ho d'adobar, TVE ha fet entrevistes a diferents dels protagonistes del show, que el passat dia sis d'octubre va fer 25 anys de la seva primera emissió. Així que ja sabeu, tots aquells que sentiu nostàlgia pel anys 80 amb els seus cardats impossibles i les americanes amb ombreres, ja sabeu on podeu reviure aquella època.

3 comentaris:

Lluís Huedo ha dit...

Gran!!
Buf, hi ha cada sketch que és massa!
Això si que era televisió pública. Educació amb contingut i objectius que anaven més enllà que embadocar els nens a la tele.
Tot i que ara estarà fora de context, tot i que ho deuen aprofitar per estalviar eurus: gran!

Aleix Cabarrocas ha dit...

Sempre que es parla d'aquesta sèrie, hi dono voltes i no en tinc cap tipus de record. Em sembla del tot sobredimensionada xD

dianayr ha dit...

quina por... poden acabar amb un mite