30 de nov. 2009

LLIBRE DE (L GUIONISTA FILL DE PUTA) JAïR DOMÍNGUEZ


Això que veieu a ma dreta és el nostre blog’n’roll. Blocs que seguim i tal. Realment en visitem molts i molt variats, i molts que encara hem de posar i que farem, ho prometem, quan tinguem un moment. Entre tanta fauna cultureta que tenim enllaçada destaquem, com no a JNSP (referents espirituals del Gent Normal) i al Jaïr Domínguez amb el seu Guionista Brillant. Home al darrere dels guions del ja desaparegut Minoria Absoluta, actualment treballa a La segona hora de Rac1, El Polònia i el Crackovia. Però vaja, que això no és res, el seu gran mèrit és tenir el bloc que conté més vegades la paraula ‘polla’ de tota la blogosfera catalana. I per què expliquem tot això? Doncs perquè Jaïr Domínguez presenta el proper dimarts 15 de desembre el seu esperat llibre ‘Jesucrist era Marica’.

A la presentació l’acompanyaran els Óscars de La Competència, que segons diu en Jaïr al seu blog, s’encarregaran d’insultar-lo i en Quim Morales, que negarà tenir res a veure amb l’autor.L’emplaçament escollit per a aquest acte solemne és la llibreria proa de barcelona (rosselló, 212). A més dels convidats citats abans, s’espera la confirmació de la presència de personalitats com Paulo Coelho, Miguel Ángel Moratinos o Bono d’U2.
Des del Gent Normal recomanem, tant el llibre (sense llegir-lo) com l’acte, al que l’autor ha promès que anirà amb una samarreta on hi posarà ‘Puta España’.