12 de nov. 2009

La decepció a la tele

'Yo por mi hija mato, MA-TO'
Belén Esteban


No cal que ZP s’esforci per entrar al G-20 ni per fer una bona presidència de torn de la Unió Europea. Espanya és i sempre serà un país de flamenca, pandereta, paella i torero. L’exemple més recent de que som un Estat que rebutja qualsevol tipus de cosmopolitisme el trobem a Antena3. La cadena privada va dedicar al torero Jesulín de Ubrique dos programes especials on es mostrava el seu entorn més proper: des de la seva senyora a la seva nissaga passant pels seus calçotets. A Gent Normal som curiosos per naturalesa i a més, ens va força la marxa, així que vàrem veure clar que no ens havíem de perdre cap d’aquestes dues estrenes televisives.

El veredicte fou bastant ràpid: Antena3 no sap remenar el contenidor de les escombraries. I mira que en aquesta ocasió era fàcil. Tenint en compte que Belén Esteban treballa al programa de la competència, que trenca audiències totes les tardes i divendres nit, no és massa difícil fer un bon share amb un altre programa dedicat als seus dos arxienemics: la Campanario i el Jesulín. No cal que us expliqui quina relació tenen amb ella, oi? A Gent Normal tampoc ens creiem allò de ‘A mi la premsa del cor no m’interessa’.

El resultat van ser dos programes avorrits, sense interès i sense ritme. La audiència fou mitjanament bona, però segurament es va quedar molt lluny d’amortitzar els honoraris que han pagat a la parella d’Ambiciones que, per altra banda i encara que costi de creure, van ser els més llestos de tots aquest embolic. Arribats a aquest punt podem dir que, un cop més, Telecinco es consolida com la reina en posar la mà dins el contenidor, extreure’n la millor deixalla i a més fer-la brillar com si fos or.

L’altre fet destacat d’aquesta setmana (al marge de trobar-nos a Carles i Sílvia venent discos de Nu-Niles a l’Apolo 2) és el descobriment de la falsetat de Juan Jr de Pekín Express. A casa ens vam quedar glaçats. Resulta que aquest senyor ens ha fet creure durant tota l’edició del programa que a ell li queia bé tothom, fins i tot ‘La Madre i la Hija’. Diumenge ‘Los Merinos’, la parella de polícies de Coslada, el van delatar explicant-nos com li va canviar l’expressió al saber que elles finalment es quedaven i més tard vam veure com les rebia molt il•lusionat. Ens has decepcionat Juan Jr, això ens ha fet mal.

1 comentari:

mir* ha dit...

Estava claríssim que Juan Jr era un fals! Que no us embauquin!