23 de nov. 2009

KATY PERRY F.C


Una de les aficions ocultes dels membres -masculins- del Gent Normal és ser uns acèrrims seguidors de la Katy Perry, protagonista d'un disc brutal com és One of the Boys (Capitol, 08), però sobretot autora de la millor cançó de l'estiu del darrer quinquenni: 'Hot'n'Cold'. La nostra afició cap a la Perry ve, no tant per les seves corves i el seu aspecte de pin-up estil segle XXI, que també, sinó perquè ens encanta que sent el tipus d'artista que és, hagi tocat al Warped Tour, porti una autèntica banda de rock sense pre-gravats als concerts, faci unpluggeds i sigui tant estupenda. De fet, només la Lily Allen -amb la qui no es porta especialment bé- li podria disputar el tro com a mussa de la secció home del GN si deixés de beure alcohol i d'ensenyar els pits com a mínim, una setmana setmana a l'any.

Avui la Katy Perry és notícia després que la noia tingués la magnífica idea d'aparèixer a l'entrega de premis dels MTV Europe amb un conjunt de roba interior/pijama (depèn de com t'ho miris) amb els colors i l'escut del West Ham United, equip hooligan per antonomàsia i club preferit del nuvi de la Perry, un tal Rusell Brand, que ha resultat ser un còmic britànic bastant lleig després de buscar-lo per internet.

Només han passat dues setmanes d'aquella històrica aparició de la Perry en pijama fins que avui Europa Press informava que el club londinenc comercialitzarà aquesta peça ,imprescindible per tota dona de bé, després de l'allau de peticions que han rebut d'arreu del món. La primera tongada serà de 50 unitats i costarà 300 euros la peça, però vaja, que ser igual que la Katy no té preu.

5 comentaris:

Muntsa ha dit...

Mira, va igual de tapada que la Patricia Conde a SLQH!

Muntsa ha dit...

igual igual

JG ha dit...

Un respecte a la Katy!
xD

Marc ha dit...

Jaca

Muntsa ha dit...

Marc no es rendeix!