17 de nov. 2009

És motiu de ceseFa molts anys, quan li preguntava alguna cosa a la meva apreciada germana gran, sempre em deia el mateix. "Agafa un diccionari i busca-ho, imbècil." Obviant l'última paraula, ara m'adono que no era tan mala resposta.

Això és el que els hi diria jo als del PC City. I és que tots fem faltes alguna vegada, però si t'has de gastar una pasta en imprimir uns cartells gegants i posar-los per totes les botigues que tens repartides per Catalunya, que no ho veus que quedes molt malament posant una paraula mal escrita? Però que no veus que s'ensorren anys i anys d'intentar donar certa imatge amb anuncis publicitaris? Què diria la Queta?

En tot cas, no sabem què és pitjor; si fer un error ortogràfic o un error de picatge... ja sabeu què vull dir, roi?

4 comentaris:

Lluís Huedo ha dit...

Doncs, jo tinc els meus dubtes. No en l'error, sinó en la involuntarietat.
És una tècnica publicitària per tal de fer que els consumidors potencials, involuntàriament, llegeixin dos cops l'spot.
Altre cosa és si aquí és voluntari o involuntari, o si és correcte o no aquesta pràctica.

Christian ha dit...

Doncs et puc ben assegurar que no és cap estratègia de màrketing ni de bon tros, t'ho dic per experiència pròpia (treballo en el sector), sinò que literalment "passen" d'aquest tipus de coses o, millor dit, els hi dóna el mateix equivocar-se com no. Òbviament parlo dintre d'uns límits, tot i que una falta d'aquest tipus en un cartell d'aquestes dimensions és una falta GREU.
Però si passeu, per exemple, per l'Fnac una vegada al mes i agafeu la revista dels socis (gratis), veureu un munt de faltes i incorreccions igual o més GREUS.

Míriam Gómez ha dit...

si ara a més es pot dir: mira-ho per Internet, q per això està!

Anònim ha dit...

Sr Correcte, no estaria malament que revisessis els continguts d'aquesta web, també ;)