18 de nov. 2009

Entrevista Two Dead Cats


Alguns els vam descobrir al PopArb, altres en són amics des de petits. El fet és que és un plaer immens començar les entrevistes emergents amb un grup que, per sobre d'un primer disc notable editat per Aloud Records, té uns dels directes més elèctrics, trepidants i festius de la escena catalana. No deixeu que la curiositat mati al gat, aneu a veure als Two Dead Cats. Paraula de Gent Normal.4 comentaris:

Míriam Gómez ha dit...

genial!
molt guai l'entrevista i el muntatge!

jo he de dir que em vaig enamorar del grup al PpoArb!

yeah!, influències PIXIES, q grans!

estic emocionada!

Christian ha dit...

A mi també m'ha agradat :)

Aleix Cabarrocas ha dit...

La cantant em posa moltíssim, i ella ho sap...

Anònim ha dit...

Mentaria si dic que no conec aquesta veu en off... XD