28 de maig 2009

PS2012: FULL DE RUTA


Sota el títol Full de Ruta, us presentem la guia més exhaustiva que trobareu a la xarxa, i per capítols!Flatstock, o l'exposició itinerant de cartells de concerts, que arriba al parc del Fòrum durant el festival.

El Primavera a la ciutat. Perquè, cada vegada més, el Primavera es desborda per tota la ciutat de Barcelona tot fent concerts als parcs, als bars i a un fotimer de llocs més. Tant és així que, aquest any, hem dividit les recomanacions en dues parts. Aquí hi ha la primera part i aquí, la segona.

Enguany també hem entrevistat l'organització perquè ens expliquin una mica com donarà de si el festival:Entrem en paraules majors quan parlem del que succeirà al Fòrum els tres dies de cartell. D'entre la immensitat d'artistes hem fet una selecció i n'expliquem les claus amb un post per cada un dels tres dies: dijous, divendres i dissabte.

Un cop superada la ressaca tenim les cròniques del festival. Aquest any ho hem fet de la següent manera:
Una crònica de tot el que no va succeir al Fòrum anomenada Crònica a la Ciutat.
Una crònica per cada un dels dies "grossos" del Primavera. Aquí la crònica del Dijous, la del Divendres i la del Dissabte.

A més a més les polèmiques valorancions

Durant el feticval també ens varem atrevir a regalar dues Tote Bags de GN i serigrafies d'Error!Design del St. Jordi al Primavera!