19 d’abr. 2009

ESPECIAL SANT JORDI 2013


Tot el que ha donat de sí el nostre especial St. Jordi 2013. A mesura que es vagin publicant els anirem posant a aquí

El Fricòleg ens presenta Nubico, l'spotify per llibres creat per Telefonica i El Círculo de Lectores


Després de tres anys de correus no-respostos. Kiko Amat reuneix totes les recomanacions passades amb 8 llibres No-Avorrits per a endur-se a casa aquest Sant Jordi. Amb tots vostés, la penitència de Kiko Amata.


La secció dels Clips Imperdibles i el seu especial St. Jordi: vídeos musicals fets amb paper (com els llibres).


En les recomanacions de llibres que ens fan, teniu a la primera part a Xavi Sánchez Pons, Lucia Lijtmaer, Nando Cruz, Maria Rodes, Aniol Rafel, Carlo Padial, Albert Forns, David Fernàndez. Nosaltres ho fem perquè aquests no fallen. Llibres atemporals, canvia-vides, novetats editorals. Idees, al cap i a la fi, per a comprar per un mateix o regalar a qui s'escaigui.

La segona part de les recomanacions de llibres és a càrreg d'en David Broc, Marta Salicrú, Marc Fernández, Marta Buchaca, Lucía Muñoz Molina, Guille Caballero, la revista Mongolia, Ricardo Cavolo i els Beach Beach.


Aquest any ens hem tornat a tirar a la piscina de les lletres per fer el Segon (i últim) Flamant Llibre (Digital) de Gent Normal. Un llibre de descàrrega gratuïta on hi escriuen l'Òscar Andreu, Óscar Broc, Joan Ferrus, Tomàs Fuentes, Ramon Pardina, Martí Sales, Isabel Sucunza, Magi Vidal i Edu J Montoya, i aquest cop ens ha quedat millor que l'any passat.


El Llegir i Escriure d'aquesta setmana és molt especial, l aPaula es treu tota la pressió de recomanar cap llibre per St. Jordi i ens ho passa a la resta. Els que dia a diaescriuen a GN fan les seves rocomaacions per a que la Paula ens faci un recorregut des d'en Jordi Garrigós a en Jordi Sanglas. LLEGIR I ESCRIURE #SANT JORDI


1 comentari:

Lorian ha dit...

mmmmhhh, d'aixòs...

aquesta foto és meva!!!