15 de maig 2008

ME MATA PERO ME GUSTA. LA GENEALOGIA DE ZEIDUN

Qui són Zeidun? Perquè tant rebombori amb aquest grup ja quasi extint? Com el CCCB permet que porteu aquests borratxos? M'han dit que aquest no són capaços d'acabar una cançó en directe, de veritat voleu muntar això?

Molts són els interrogants, però per sort tenim més respostes que preguntes.

Ens han ofert programar una data del BCNmp7 del CCCB junt a La Fonoteca Barcelona, i estem preparant per aquest 15 de maig un esdeveniment que va més enllà que una apologia de Zeidun. És la genealogia del grup del Montseny format per membres tan carismàtics prolífics com en Joan Colomo, Dalmau Boada, Albert Trabal, Xavi Garcia i Càndid Coll.

Aquí teniu tot el que hem anat publicant tot preparant aquest esdeveniment:

Esdeveniment de facebook

La primera notícia publicada. Zeidun al CCCB

Post publicat al web del CCCB.

Top 5 vídeos de Zeidun. Intentem aproximar-nos a l'univers Zeidun a través d'una llista amb els millors 5 vídeos que hi ha a la xarxa, tot comentant la jugada. Agafin crispetes.

Qui són els Zeidun. Coneixeu tots els membres de Zeidun? Us falta algun cromo? Aquí una breu radiografia de qui són els Zeidun.


Estrena d'una nova cançó de Zeidun. A una setmana de la data desvetllem tot el cartell, a més a més, estrenem una cançó inèdita de Zeidun.

Zeidun vistos pels joves. Una de les idees que ens rondaven pel cap a l'hora de fer aquest "pitote" era donar a conèixer la banda del Baix Montseny a aquells joves que pel simple fet d'haver nascut més tard es varen perdre l'experiència. Però, què en saben ells? Preguntem a menors de 30 anys membres de grups (Beach beach, Aliment, Please Wait, L'Hereu Escampa i Wann) què en saben del grup.
Fotografia de portada: Arxiu
Text: Lluís Huedo
Correcció: pendent